QueenMommm 24 günlük bebeğim 2 gündür arada öksürüyor burunda yada bogazda sanırım hırıltı var hastamı oldu acaba emzirirken burundan nefes alıyo ama hırıltı yok 🤷♀️
Cilekesh QueenMommm geçmiş olsun canım bence beklemeden doktora git. Umarım birseyi yoktur ama daha 24 günlük olduğu için soruyorum kalın giydirmiyor musun yada sık soğuğa mi maruz kalıyor ya da sürekli birileri mi gelip gidiyor acaba bebeğe dokunuyor.
QueenMommm Cilekesh üstünde hep yelek var yelekle gezdiriyorum aslında bakıyorum ensesine falan sıcak 🤷♀️
QueenMommm Cilekesh kardeşim geldi 2 gğn önce hastaydı öksürüyordu acaba ondan mı geçti hastamı oldu bilmiyorum da
Cilekesh QueenMommm terlemesin ama terlemesi de sakıncalı. Sürekli atletini değiştir. Ve bebeği vok fazla başkalarının eline vermeni tavsiye etmem daha çok küçük çünkü hele opmelerine.
Cilekesh QueenMommm evet geçmiş olabilir malesef ki tam hastalık zamanı aman dikkat et çok küçük daha malesef ilaç falan da kullanılmıyor zor oluyor yani.
QueenMommm Cilekesh inşallah ilerlemez gittiler zaten eve kimseyi almayı düşünüyorum teşekkür ederim canım cevap verdiğin içim