Denizsayar Kızlar 6 aylık oğlumun elleri sürekli kulağında arada ağlıyor acaba kulağımı ağrıyor anlamiyorum neşesi var gibide yok gibide bi oynuyor bi ağlıyor anlayamadım bi türlü napsam acaba varmı fikri olan
[silindi] Denizsayar canım bizimde 6 aylık ve kulağıyla çok oynuyor ve genelde ağlayarak oynarsa uykusu geldiği için yapıyor ama ağrı aklıma gelmedi benim hiç
Ogulveannesi Denizsayar dişten dolaYı yapıyordur kulak ağrısı çok kötü oluyor ☹️Durmuyor benim oğlum 2-3 kez oldu bir gün boyunca uyumaDı ağrıdan ağladı acil götürdük dişTendir büyük ihtimal
Denizsayar [silindi] benim bebeğim normalde çok sakin bir bebek ağlama huyu öyle yok uykusu gelince ee ee diyor ama iki gündür kulaklarını çekiyor ara ara ağlıyor benimde aklıma geldi acaba kulağımı ağrıyor diye bi türlü anlayamadım
Denizsayar [silindi] beni 7 yaşındaki oğlumda doğdu doğalı kulak tutarak uyuyor ya benim kulağımı tutucu ya babasini kimse yoksa kendi kulağıni ama ağlamıyorum oda hiç küçük oğlum ağlayınca aklıma geldi
Esestutu İltihapta olabilir kuzenimin bebeği hiç uyumadığı sürekli kulağı elinde olduğu için doktora götürdüklerinde iltihap demişti