Minzilikuymak61 Kizlar merhaba haftaya oglumun dogum gunu varda yas pasta filan yaptircaz yaninda ikramlik ne yapabilirim acaba😌
Buuseg Minzilikuymak61 börek, elmalı kurabiye, patates salatası, hindistan cevizi topları, cupcake olabilir :)
Dilayyyyy Minzilikuymak61 canım benim kızımın da 1 arlıkta olacak . Bende pastasını yaptırıcam daha sonra Kaynanam büyük tencere yaprak sarması yanına da peynirli börek yapacak . Annem 2 tepsi katmer yapacak. Bende Elmalı turta cupcake şalgam salatası mini pizza yapacağım
kurkmantolumadonna Minzilikuymak61 Canim ben poğaça su böreği patatesli çörek makarna salatası birde brownielerin üzerini krem santiyle suslemistim krem şantiye gıda boyası katip birde yaş pasta vsrdi
tkolcak Minzilikuymak61 Kanepe, tuzlu kurabiye, sakallı pogaca, yaprak sarma, mercimek köfte, un kurabiyesi,cupcake,elmalı kurabiye,makarna salatasi,su böreği vs. Aklıma gelenler bunlar seç beğen al 🌟
Minzilikuymak61 kurkmantolumadonna tek olunca valla bi yandanda kolaya kacayim diyorum oylede olmuyor tesekkur ederim 😍
kurkmantolumadonna Minzilikuymak61 benimde hep kayınvalidem hazırladı su boregini de pastayı yaptirdigim ablaya yaptırdım 😂
Feyzaness Oğlumun doğum gününü bugün kutladık . Sarma , peynirli ve patatesli Gül böreği, poğaça,mercimek köftesi ,triliçe, elmalı hindistan cevizli top, pasta vardı☺️
Bebegimm1 Minzilikuymak61 ben buzluk boregi patatesli.sigara boregi.(bunlari onceden yapip buzluga aticam) Elmali kurabiye Mercimek koftesi Tursu kavurmasi Pogaca