cicekbahcem Güzel anneler 💐 bu kan damlasını kullanan varmı? Biz bir buçuk aydır kullanıyoruz sanki karın ağrısı yapıyor gibi. Aynı etkiyi gören oldu mu acaba?
CigdeminMevasi cicekbahcem sağlık ocağının verdiği damla sanırım bu doktorumuz kesinlkle kullanmayın bebekte gaz ve kabızlık yapıyor demişti bu durumu yaşayan arkadaşlarımda oldu bnce doktorunuza danışıp damlayı değiştirin
Gmze1998 cicekbahcem ebemiz ben önermiyorum iyi değil devlettin dediği vermedim hiç 8 ayllikken keçi boynuzu özü vermeye başladım
cicekbahcem CigdeminMevasi Bunu çocuk doktoru verdi devlet ödemiyor biz satın aldık, sağlık ocağı vermedi ama aşırı ağlıyor. Gerçi hep ağlıyor ya 😔
34_21_23 cicekbahcem ben kullanıyorum kızıma hiç sıkıntı yaratmadı. Özeldeki doktor önermişti hatta fiyatı uçuk diye almasam mı diye bi düşündüm ne yalan söyliyim. Ama aldım iyiki almışım ne karın ağrısı nede kabızlık yaptı
cicekbahcem Gmze1998 Anladım, bizimki özel alındı hatta bayağı da pahalı ama sanki ağrı yapıyor gibi. Ebemiz birşey vermedi 🌸