Deletedmom812 Kızlar bebeğim 1 aylık kaynanam eski tip kundak yapıyo yavrumun sancısı oluyo kıvranıp kızarıyo ve ne zaman altını açmak için kundağı açsam rahatlayıp gazını kakasını yapıyo kundak engel midir kaka yapıp gaz çıkarmaya ?
Bebegim_ben Deletedmom812 canm benm bebeğimde 1 ay 25 gunluk ben yarim kundak yapıyorum ayakları bacaklar boşta zaten sadece uyuturken yapıyorum kollarını sarıyorum hem rahat uyumasi için hem yüzünü çok yoluyo uykuda
Mlkee Deletedmom812 Eski tip dediğiniz eger tam kundaksa cok tehlikeli Allah korusun kalça cikikligina sebep oluyor eger bebeginiz cok hareketkiyse kollari yüzünden uyumuyorsa doktorlarin da tavsiye ettigi yarim kundak yapın sadece kollarini bağlayabilirsiniz ben de kizima yaptım o da en fazla 4ncu ayina kadar ama kesinlikle bacaklarini serbest bırakın bebeginizin🙏
Ozgeasya77 Eski tip derken çok sıkı bi kuncak mı canım sıkı sıkıya yapılan kundaklar bebeğin gelişimi için çok sakıncalı hareketsiz kaldığı içn gaz çıkarmasını engelleyebilir bence kundak yapıcaksanız bile bol yarım kundak yapın
Semra9613 Kundak engel degil bence bende yapiyorum ama tabi cok sıkı degil sadece ellerini kipirtatip kendini uyandirmasin diye.
Aysenur57 Benim oğlum 8 aylık hala kundak yaparım cok sıkı yapmadığınız sürece bi sakınca olmaz daha rahat uyuyorlar merak etmeyin😌