Annee20 Kızlar merhaba.. 20 günlük bebeğim var ama asla doymuyor 70 CC mama verya süt veriyorum onu bitiriyor. 5 dakka sonra tekrar yemek yemek istiyor 50 daha yapıyorum onunda bitiriyor hatta bazı zamanlarda oda yetmiyor 40 yada 30 CC daha yapıyorum. O şekilde uyuyor sizin yenidoganlariniz nasıl besleniyor açık yardım.
Reyna Annee20 maşallah subhanallah bende 60 cc içirecem diye ağzına sıkardım damla damla bence bi sorun yok
Mervexxx Annee20 canım sen naptın. Çok çok fazla 20 günlük bebek o bence bi doktora git sor benim bebeğimde 50 günlük 60 cc veriyorum bi mama bi emzirme o şekilde devam ediyoruz
ZeynepNurten Annee20 benim kızımda aynı demin emzirdim doymadı 90 cc mama yaptım 20 dakka sonra yine emziriyorum
Annee20 IceLady geliyor ama bebeğimde sarilik çıktığı için doğduğundan beri sütümü sagiyorum ve mama takviyesi yapıyorum ayrıca memede veriyorum günde bir kaç sefer
Moonlightttt Annee20 mama CC bilmiyorum ama yenidoğan bebek emmek ister gibi bilinçsiz olarak ağzıyla aranır canım her seferinde aç olmaz yani. Bazen hatta genelde senin kokunu ister sırf o yüzden de mama istiyor olabilir, bence bir saglik ocağına da olsa gidip sorabilirsin .
QueenMommm Annee20 bende doktora sordum bunu ne kadar versem istiyo dedim mamayı sakın verme dedi şuan tok olduğunu bilmiyo o yüzden hep ister
Annee20 QueenMommm doktor kontrolüne gittim bugün normal dedi her bebeğin yeme kapasitesi var dedi ama bunu düzeltelim 70+20+ek vericegine ilk göğüs ver doymazsa 90 CC ver dedi.
Yasemin38 Annee20 emzirme+mama olarakmı ilerliyorsun canım. Daha onun midesi çok küçük hemen doyar. Memede temas etmek istediğindende olabilir aranması
Bebegimm1 Annee20 gaz gaz gaz kullandiginiz mama yada yediginiz gaz yapiyor olabilir kimyon tuketin bol bol mamayida isterseniz degistirin en fazla 90 ile bile doyar muhtemelen gazi var yada gazini tam çıkaramiyorsunuz
sevgii_123 Annee20 çok yanlış yapıyorsun kuzum . Onlarda doyma hissi diye birşey yok ki 10 150 versen de içer . Fazla kilo aldirirsin sütün varsa sadece emzir bol bol
Annee20 sevgii_123 doktorumla görüştüm bugün canım her bebeğin yeme kapasitesi farkkli dedi 70 vericegine doymayinca üzerine 20 ekleyeceğime ilk göğüs ver dedi doymazsa 90 CC verirsin dedi bı sknti yokmuş yanii🙂
Yasemin38 Annee20 sık sık her istedikçe emzir canım mamaya gerek bile kalmaz. Biberondan kolay ulaşıma alışacağı için memede çabalamak istemez ,ağlar,kendini geri çeker. Sütün en önemli noktası bol bol su içmek ve sık sık emzirmek
Mervexxx Annee20 bence doktor değiştir o miniğin midesi ne ki zaten çok fazla inanki ben bi emzirme bi mama şeklimde gidiyorum 60 cc veriyorum bazen bitirmiyor bile 50 günlük bebek