Efruzzz Merhaba anneler bebeğim 7 ay 7 günlük ve cok ciddi uyku problemi var memeyi agzindan cektigims an uyaniyor tum gece memede cok yoruldum bu durumdan bu aksam oyalayip uyutam dedim yok yane ne o ne ben dayanamadim cunku bebegim sadece geceleri emiyor sanki bu sefer onu sutumden mahrum birakmisim hissiyatı olustu pes ettim 1 saat aglama sonucunda 😭 ne yapmaliyim siz nasil duzen kurdunuz ne olur yardim edin 😔
yigitalpinannesiii Efruzzz öncelikle gece beslenmesini kesmeniz lazım ve emzirerek uyutmayi bırakmalısınız büyüdükçe daha da beter oluyorlar
yigitalpinannesiii Efruzzz yavaş yavaş uyku rutini oluşturun her gece aynı şeyi yapın ışıkları kapatın yanına uzanın pispislayin ninni söyleyerek
Efruzzz yigitalpinannesiii bu gece deneyelim dedik de 1 saat ağlayınca pes ettim😔 nasil basa cikarim bu durumla bilmiyorum
yadamlakarabulut Efruzzz İnstagram da Türkan Acar var. Uyku eğitimi, gece beslenme kesme, sonra sallama bırakma gibi eğitimleri veriyor ücretsiz bir şekilde. Ben onun sayesinde bebeğimi şimdilik sadece ninni dinleterek uyutuyorum size de yardımcı olabilir
MucizeKalbim yadamlakarabulut tüm videolarını 50 kere izledim yok nasıl yaptığını anlamadim Kizimi oyunda biraksam yerde asla uyuyakalmaz yani ben anlamadim
yadamlakarabulut Efruzzz rica ederim inşallah işe yarar. Ama en önemlisi sabır onları buna alıştıran biziz lütfen unutmadan sabredelim.❤️
Efruzzz yadamlakarabulut oyle malesef ya bebegim sadece gece emince vicdan yapip gece emmelerini azaltmadim simdi de kabus oldu bu durum