Cnprtk Oğlum iki yaşında 20 ayından beri abc ve sayıları aktif bir şekilde kullanmayı çok istiyor ve son zamanlarda iyice hakim oldu. Ancak son zamanlarda sabah kalkıyoruz abc akşama kdr abc biraz fazla değil mi yani 15 dk lego yapsa yine aklına abc geliyo normal mi ?
seheriko Cnprtk Normal canım heveslidir . Benim kızımda öyle mesala kitap vs görse sankğ harfleri gerçekten biliyormuş gibi söylemeye başlıyo rastgele a,o,e, gibi . Sayılarıda öyle rastgele sayıyor 1,2,3 üçten sonrasını rastgele söylüyor ama
SeverusSnape Cnprtk gayet normal, benim kızım da çok ilgiliydi. Bende bu ilgisini pekiştirmek adına puzzle almıştım. Çok sevmişti, hala çok severek ilgileniyor. Artık harfleri de direkt tanıyor, o harfle bir nesneyi bağdaştırıyor. Bence üzerinde durun. Şu an sünger gibi beyinleri, ne öğretirseniz onu emerler :)
tkolcak Cnprtk Bu güzel bişey değil mi 😊 bizimde alfabe ve sayılar bultak var. Onların hepsini yerine takıyor. Ben olsam böyle biseyden gurur duyardım çocuk okumaya öğrenmeye hevesli diye 😊💙
Cnprtk seheriko normalde ben kreşe fln vermedm ama parkta bazrn görüyorum çocuklar öğrenmiş yani kreşe gidenler ama oğlum gerçkten sürekli bu harflere taktı farklı şeylerle oyalamaya çalışsam da takıntı oldu korkuyorm
Cnprtk Zeyzey26 değil mi ya çok erken yani bilemedim kreşte de öğretiyolar aslnd ama bizimli biraz takıntı haline getirdi korkuyorm
momanneee Konuşuyor mu peki ? Benim oğlum da 2 yaşında işte anne baba dede su vs kısa bir cumlelik belli başlı şeyleri söylüyor. Mesela tekere ti diyor arabaya düdü diyor normal mi yoksa geç mi kaldı konuşmak için çok üzülüyorum
Cnprtk momanneee konuşuyor baya kelime söylüyor hatta harfleri yanyana getirip bi kaç kelimeyi yazmamı istiyo abi saç muz gibi
Cnprtk SeverusSnape aslnda baştan sevindim harflerle bişiler yazmaz istiyo harf ahşapları var ama korktm hani erken mi diye
Cnprtk tkolcak kesnliklr gurur duyuyorm dedğinz gibi bul taklardan aldık hepsini yapıyo ama sabah ilk gözünü açar açmaz abc demesi korkuttu açıkçası