Mehlikasultan Arkadaşlar merhaba beğendiğini paylaşarak kupon kazanan var mı aranızda ? Tam mantığını kavrayamadım
Deletedmom0099 Mehlikasultan beğenmeyle değil, paylaştığınız linkten satın alınırsa o kupon geliyor 100 liralık bi üründen 5 tl komisyon olur, %5 komisyon üzerinden 50 tl olursa tamamlanmıs oluyor
Eliztosss Mehlikasultan IceLady Mehlikasultan olay şu illa beğendiğin bir ürün olmasına gerek yok öncelikle mesela ben kızkardeşim sürekli sipariş berdiği için ona sordum alacağın bişey varmı diye o da bana ürün linkini attı sonra ben satıcısına bakıp ürünü trendyoldan kendim arattım tabi arka planı yemiledim o link silindi sonra kendim kopyalayıp o linki kardeşime yolladım benim attığım linkten satın alım yaptı Bu sekilde yaparsanız daha mantıklı kimin ne alacağını nerden vileyim de ona göre ğrün paylasayım değilmi sonucta o ürünün satın alınması gerekiyor umarım anlatabilmisimdir 😊😊📦
Mehlikasultan yigitalpinannesiii koleksiyon ve satıcı takibi olayını biliyorum ama beğeni ile kupon kazanma şartını tam anlayamadım
Eliztosss Mehlikasultan işte onu bende bilmiyprum üstte yazan arkadasım dediği gibi %5 den gelan bahsetti müşteri gizmetleri