Yoncaglsvn Beynim patlatacak gibi spinal anestezi oldum ve doğumdan sonra hiç baş ağrısı çekmedim 1 ay geçti bir kaç gündür migren gibi şiddetli baş ağrısı çekiyorum ☹️ Sizde bu durumu yaşadınız mı ? Hala devam eder mi anesteziden sonra ki narkoz durumu ?
IceLady Yoncaglsvn hıc yasamadım spinalden sonra. Ama daha once bu sekılde bas agrım vardı meger gozlerım bozukmus ondan oluyormus. Gozluk alınca gecti
lanadelmiyav Yoncaglsvn ben de oldu. Doğumdan birkaç gün sonra. Ömrümde böyle ağrı görmemiştim. Hiçbir şey fayda etmedi. Hastaneye gidin, durumu izah edin. Serumun içine bir şeyler ekleyip damar yolundan veriyorlar. Anında geçiyor. Geçmiş olsun. Çok illet bir ağrıdır.
Vaveylaaaa Yoncaglsvn bende hastanede olmuştu sade kahve varya filtre ondan içmiştim çok iyi gelmişti
Leylaa_ Yoncaglsvn bi kerelik dolerks almıştım kızıma eşim baktı o gün sadece yattım basımı bağlayıp uyudum sabah kalktığım da geçmişti
lanadelmiyav Yoncaglsvn Ağrı başınızı duvarlara vuracak kadar mı? Ya da uzandığınız da ağrı azalıyor mu?
Tugce3493 lanadelmiyav yatınca bir şey yok kalkınca beynim akıyo benım sezeryan 18.11 de oldum. 3. Gun bugun
lanadelmiyav Yoncaglsvn ilk defa yaşıyorsanız spinal yüzündendir. Bir gidin hastaneye derim. Ben kafamı duvarlara vuruyordum. Çok geçmiş olsun.
lanadelmiyav Tugce3493 hemen doktora gidin. Aynılarını yaşamıştım. Ameliyat ağrısını bile unutmuştum.
lanadelmiyav Tugce3493 Seruma bir şeyler ilave edip, damar yolundan veriyorlar. Ama inanın geçmiyor. Ayağa kalkmanız illa ki gerekecek. Hiç çekmeyin bu çileyi daha fazla. Ben yaşadım, biliyorum. Ölüm gibiydi🤯
Kubraksel Yoncaglsvn 12 gün önce spinal anesteziyle doğum yaptım 1 hafta sonra öldümmm baş ağrısından doktora yazdık dikloron iğne vurdurabilirsin dedi. Allah o iğneyi üretenden razı olsun😂 10 dakika sonra bütün vücudundaki ağrılar gidiyor ama sen yine de doktoruna danış.