Ebcal Naciyeylmz bizim de öyle uyku gerilemesi oluyormuş sanırım bu aylar. Bir de biz bazen burnunun yüzünün kapanmamasına dikkat ederek yüz üstü yatırıyoruz daha rahat ediyor deneyebilirsiniz dikkat ederek
Asya_- Naciyeylmz benim kızımda 3,5aylık oda aynısı ☺️Kucaktan inmek istemiyor , gündüz uykusu hiç yok .hemen uyanıyor , rüyasında bile iç çekip ağlıyor
Pamukprenss Naciyeylmz benim bebişin ağlama sesi bile değişti. Normalde tek tizde ağlayan çocuk içli içli ağlıyor bağırarak ağlıyor. Bazen diyorum bu ses neresinden çıkuyor bir anda aynı tonda giderken sesini yükseltiyor. Sanırım ağlamanında farkındalar🤣
SEDANURRRR Pamukprenss ay evet 1 aylık kızım sanki ona kızmışım da oda anlamış gibi dudağını büküp içli içli ağlıyo 😂 önceden hiç böyle değildi
61arzu Naciyeylmz canım benim hoşgeldin öncelikle bu aylarda sanırım bu oluyır benimde öyle uyutuyorum 5 dk bile gecmeden uyanıyır uykusunda ağlamakta rüya görüyordur ondan öyle yapıyordur yanında oldugunu hissettirir saklnler canım ben öyle yapıyorum