9 ay 12 günlük bebeğim. Bu ay biraz zorlu geçiyor diyebilirim bizim için. Gece uykusu zorluyor. Gece 6482638 defa uyandığı oluyor. Dün uzun zamandan sonra sadece 2 kere uyandı, çok duygusal 🥺 Anne sütü + ek gıda ilerliyor. Sabah kahvaltı yapıyor, öğlen makarna, yoğurtlu meyve, muhallebi, çorba gibi hafif şeyler yiyor ne denk gelirse diyeyim, akşam da yemek. Balık ve et vermeye başladım. Kıyma zaten veriyordum. Bazen akşamları muhallebi, bebek keki falan veriyorum duruma göre. Biz bir şeyler atıştırırken o da yesin diye. Bunlar dışında ne zaman isterse anne sütü alıyor. 7 tane dişi var 8. ne zaman gelir bilmem.
Gelişim olarak beni heyecanlandıran şeyler oldu. Anlamlı bir şekilde oyun oynamaya başladı diyebilirim. Tabi çok çok basit şekilde. Araba zaten sürüyordu, top oynamaya başladı. Buna benzer birkaç şey.
Çok da geç kalmadan şu kendi kendine ( ağlatmadan ) uyumaya geçirmek istiyorum aslında. Genelde emerek veya anakucağında sallanarak uyuyor.
Bunlar dışında bezini değiştirirken çok zorlanıyorum asla yatmak istemiyor. Kıyafetlerini değiştirmek de aynı şekilde kan ter gözyaşı.