Linamommg selam kızlar bıse sormak ıstıyorum yarın aşı olacagız bu ne aşıları benım bıldıgım kızamık kızamıkcık kabakulak hemsıreye gecen sordum kızamık kabakulak ve zature asısı dedı zature duymadım dogrumu solemıs baba yardımcı olurmusunuz
ikizlerinannesi2985 Linamommg bize de kızamık kabakulak kızamıkçık bi de zatüre dedi. 3 aşı, 4 hastalık için
Muhasebeciana Linamommg evet zature asisi var 1 yas asisinda kizamik kabakulaj kizamikcik zaten tek bir asi icerisinde mevcut KKK diye gecer birde su cicegi asisi var yani ; Su cicegi KKK Zaturre asilari yapilacak
Adaababy Linamommg doğru söylemiş bizde yaptık geçen ateşi falan çıkması o gün biraz huysuzdu sonra geçti
Linamommg ikizlerinannesi2985 oldunuzmu pekı uc aşı olacaksa kızamık kızamıkcık kabakulak zature dort olmuyormu
ikizlerinannesi2985 Linamommg evet geçen ay olduk. 1 aşıda iki ilaç var. 2 koldan 1 bacaktan vurdular
Muhasebeciana Balkizlarim hayir yanlisiniz var 12.ci ayda vuruluyor su cicegi asisi. Ama bir donem su cicegi asisi az miktarda uretiliyordu covid asilarindan dolayi oyuzden piyasada pek bulunmuyordu hatta kizim 8 aylikken doktoruna sordum merak etmeyin o donem gecti bizde mevcut en azindan 1 yasinda tam zamaninda vurulcak dedi ve 12.ci ayinda vuruldu ama cevremden sizin gibi gec olanlari duydum
Balkizlarim Muhasebeciana Neyi yanlış pardon 15. Aydada su çiçeği aşısı olabiliyor 12. Aydada yapılıyor 12 aydan başlayıp 15. Aya kadar yapılıyor doz doz ayarlaması var 3 tane kızım var biliyorum artık yani 💐
Muhasebeciana Balkizlarim ama bayan onu 12.ci ayda degilde 15.ci ayda oluyor diye anlamis cocuk hasta olur asi ertelenir veya piyasada asi yoktur ertelenir ancak bu asi normali 12.ci aydir ayrica ben olmuyor demedim tabiki oluyor ama bu saydigim durumlar varsa olabiliyor onun haricinde 12.ci ayda vuruluyor asi