Minikkus7 Kızlar bebeğim 6 aylık dogum kiloları duruyor if yapmak istiyorum 6 aylık erken mi veya yapan varmi kac saat uyguluyorsunuz. Sadece anne sütü veriyrm .2 haftadır da ek gıda veriyrm
TheBaby Minikkus7 16/8 canım 2 gün oldu ben başlayalı. Çünkü benim kilom durdu. 12 kg verdim diyetisyenle artık olmuyo diye bıraktım diyetisyeni. 2 günde 1 kg gitti. Birde doğadan kirazsaplı ve 9′lu çayı içiyorum ödem için. Sabah birini akşam birini yemeklerden önce.
yigitalpinannesiii Minikkus7 ben emzirerek normal diyet yapmıştım 3 ana 1 zara 30 kg vermiştim bebeğim 5 aylıktı
Minikkus7 TheBaby canim emzirirken bitki çayları sorun olmadı demi bende 14 10 la baslasam diyrm 16 8 mi yapsam bilemedim
TheBaby Minikkus7 Canım ben emzirmiyorum. Sen onu bi araştır içerik olarak. Kiraz saplı belki olurda sana 9′lu karışımı bilemedim
yigitalpinannesiii Minikkus7 o sise kalmış ama 9 dan sonra yemeyin ben bazen akşam yapmıştım tarçınlı süt ile
yigitalpinannesiii TheBaby hayır emzirirken rezene dışında yeşilçay sutu azaltır doktorum ve diyetisyen arkadaşım söylemişti
TheBaby yigitalpinannesiii Canım ben bilmediğimi söyledim zaten. Soruyu soran bayanı etiketlemelisin. Yanlış olmuş galiba