Enessmotherr Kızlar haftaya aşımız var 2.ay şimdiden endişelenmeye başladım zaten bi önerisi olan var mı
Mizmizmyrtle Enessmotherr bizde salı günü olduk 2. Ay aşımızı iki bacaktan 🥲 ama hiç bir yan etkisi olmadı uyku yaptı sadece
Minikmucizem022 Enessmotherr bizide büyük ihtimal yarın ararlar saglık ocağından yan etki var mı varsa neler başına gelen yazabilir mi
Tugce Enessmotherr endişelenecek hiçbir şey yok merak etmeyin ☺️ Ama menenjit için şimdiden endişelenmeye başlayabilirsiniz
Ayca77 Mizmizmyrtle sadece bacaktan mı oldu, koldan yapmıyorlar mı🤷🏼♀️ 2 hafta sonra bizimde olacak hiç istemiyorum😭
Mizmizmyrtle Ayca77 2. Ay aşısı iki bacaktan oldu 3 gün sonra da verem aşısı oldu koldan o biraz ağrı yaptı bebeğime uyuyamadı o gece ☹️
Handeasik Verem aşısı kötü olan 2. Ayda kizimin kolunda biraz kaydirmisti hemşire sagolsun biraz büyük iz kaldı oğlumunkini başka biri yaptı sadece nokta iz var. Her asiya gidişte benim de içim gidiyor 😑
Mizmizmyrtle Ayca77 bakamadım ki 😔😔 sadece kolunu tuttum kafamı çevirdim bende ağlıyorum yoksa içim gidiyo 🥺
Srnd Enessmotherr 2. Ayda hem koldan hem bacaktan oldukç bacaktan 2 tane oldu ve ateşler içinde kıvrandı sabaha kadar. Ebe 38 derece ateşte şurup ver dedi öyle yaptım ama bir daha asla öyle yapmam 37 yada 37 buçuğu gördüğü an vericem şurubu
EsilaGizem Srnd benim kızımda oldu hemşire 4 saate bir colpol ver dedi hiç saatini geçirmeden verdim ateşi olmadı
Srnd EsilaGizem benim bebek prematüre malesefki biraz daha özen istiyor 37 de müdahale etmek gerekmiş meğer yaşadıkça öğreniyoruz.
EsilaGizem Enessmotherr Ben bacaklarını ince bir tulbentle sardım kımıldadıkca ağlıyordu çünkü kundak yaptiriyorsa kundak da yapabilirsin aşı olan kolunu da tuttum kendim sürekli uyudu colpol verdim 4 saatte bir
PurpleTail Enessmotherr ay ben çok kafaya takmıştım o gün saat başı emzirdim ve ateş ölçtüm gün içinde ateşi yoktu ama gece 37.8 oldu hemen calpol verdik düştü. Ateşi çıkmadan calpol vermeyin bırakın vücut biraz savaşsın