bebegim_herseyim Merhaba🥰 sadece mama veren anneler 3. Ayda kaç saatte bir kaç cc mama veriyorsunuz ✋🏻
Milena11 bebegim_herseyim 120cc veriyordum 3.saatte 1 ama geceleri 4 5 saat oluyor uyanmazsa uyandurmıyorum
eylusko_ bebegim_herseyim 2 ay 11 günlük bizimki 1 buçuk saatte 90 cc içiyor az gibi benim ki dimi . sizinki ne kadar içiyordu 2. ayda
Hazal_170721 bebegim_herseyim 2 saatte bi 90 cc en son verdiğim saate göre ayarlıyorum şimdi 4 ay 4 günlük 3 saate 120 cc içiyor gece bu süre uzarsa bi tık fazla yapıyorum
bebegim_herseyim eylusko_ benimki de öyle içiyordu 2. Ay, şimdi 3. Ayda daha az acıkmaya başladı daha uzun süre tok kalıyor
Minel123 eylusko_ bence çok güzel içiyor biz 2 buçuk aylığız 2 saatte bir 80 cc içiyor zorla bazen 60 bile oluyor
eylusko_ Brutal-Betty internette daha fazla cc içmesi gerektiği yazıyor bizimki içemiyor biraz zorlasam içtiğini de kusuyor. neyse buyur sanırım.midesi zamanla
bebegim_herseyim eylusko_ o zamanlarda bize doktor az demiyordu, yeterliydi yani beslenmesi ama internet kafa karıstırıyor biraz da. Cok takılmıyorum ordaki bilgilere ben sağlıkla büyüsün bebişlerimiz 🥰
eylusko_ bebegim_herseyim Kesinlikle öyle sağlıkla büyüsünler zaten aç olunca ağlıyorlar demek yetiyor 90cc🤣
eylusko_ Minel123 kakasini yapamadığin da asla beslenmek istemiyor 60 i geç 30 içip kalıyor. kakasini yapınca rahatlıyor içiyor yine biraz. sizde kaka sorunu var mi