Ases Eşimin telefonunu özellikle vatsabını kendi telefonumdan belli etmeden nasıl takip edebilirim benim için çok önemli yardımcı olursanız sevinirim
Nalan96 Ases canım WhatsApp Web var ordan takip edebilirsin ama ilk önce eşinin telefonunu alıp WhatsApp qr kodu okutman lazım
Nalan96 Ases onu okutunca onun WhatsApp I direk senin telefonunda görünüyor sanki onun WhatsApp I gibi
Ases dolunay01 Anladım 5 senelik evliyiz eski sevgilisinin telefon numarasını kaydetmiş sadece numara olarak yemin ediyor ben etmedim diye inanmadım inanmıyorumda o yüzden ne yapıyor ne ediyor bilmek istiyorum
Tiredmother Ases bildirim gitmiyor ama yinede ayarlardan. Bildirimleri kapatabilirsiniz bende watsapp web kullandım
Birprensbirprensesannesi Tiredmother nasıl kullandınız bende bilgisayardan yapın gbisindennbsy soyluyor
Tiredmother Birprensbirprensesannesi yok kendi telefonuna uygulamayı indiriyorsun karşı tarafın watsapp Qar kod var ayarlarda onu okutuyorsunuz kendi telefonuna bağlanıyor ama dikkat etmeniz gereken karşı tarafa Msj gelirse açmayın önce onun açmasını bekleyin ve uzun süre uygulamada kalmayın