Melike13 Kızlar bebisleriniz emzik tutuyor mu ?benim kizim tutmuyor anne gogsune en yakin olan emzik hangisi ne yapmm lazm alistrmak icin ?
SahinE Melike13 benim ki tutmuyordu son iki gündür tutuyor her bebek farkli canım ben avent aldım anne ucu uyumlu 2 li 50 tl ye tutmadı sonra mamajoo damaklı aldım 40 tl ye tutmadı bu aldığım nuk damaklı 30 dan 15 tl ye inmişti ebebek de deneyeyim tutar belki dedim umutsuzca aldım tuttu ama arada atıyor tabi hep tutmuyor o attıkça ben sabırla koydum ağzına bakalım ne olacak şuan tutuyor gibi alışacak inşallah kaç aylık bebeğin
LivaLiva Melike13 Benimde ilk doğduğu gün tuttu erken doğduğu için emme refleksi için doktorlar verdi baya emdi hiç bırakmadı ağzından çekemiyorduk yani eve çıktık memeyi tutmakta başlayınca emziği diliyle ittiriyor almıyor şimdi %95 tutma özelliği olan bi emzik varmış onu alcam inşallah tutar
Ovulyuvali Melike13 Ben ilk doğduğunda tutmadı diye üstüne düşmemiştim bugün 40 günlük oldu bi kaç gündür tutturmaya çalışıyorum bazen tutuyor geri diliyle itiyor damaklı kullandım ilk şimdi wee babynin göğüs ucuna uygun emziğini aldım ucu çok küçük onuda tutsada kısa ve küçük olduğu için düşüyor geri önerdiğiniz emzik varmı?
SemaOnur Melike13 philips aventin ultra air deneyebilirsiniz benim bebegim cok zor tuttu o attikca ben sabirla hep agzina verdim öylelikle tuttu😊
SahinE Melike13 ben 40 çıktıktan sonra verdim tuttu ilk zamanlar tutmadı bence biraz daha bekle senin ki küçük
SemaOnur LivaLiva Aslinda ilk zamanlar yorulduklari için atiyorlar sanirim benim bebegim 3 aylik olana kadar hep atti aslinda emiyodu ama atiyodu simdi daha rahat tutuyor belki kucuk olduklari için yoruluyorlardir
Zeynebinannesi SemaOnur bende Nuk un emziğini almıştm.tutmuştu. Emzirme danışmanına gittiğimizde emziğimizi çöpe attı.emzirmeyi olumsuz etkiler diye. Benimde Kafam karıştı, emzik verip vermeme konusunda
SemaOnur Zeynebinannesi Emzik verme konusunda bende hep kararsizdim ama bebeği inanilmaz sakinlestiriyo uykuya dalmasindada yardimci oluyo bide disari ciktigimizda bi kere emzigi unutmustum durmamisti😑
Zeynebinannesi SemaOnur katılıyorum ama bebeğe ne zaman emzik versem meme ucumu yara yapmıştı.. belkı benımkı öyledir