Ekzu Bebeğime emzik deniyorum hiçbirini tutmuyor . Philips avent önerdiler kanatları olan ortodontik modeli varmıs kullanan var mı cidden işe yaradı mı ?
Bsradskran Ekzu bende avent kullandım ama oğlum almıyor illaki elimle destek yapınca emiyor bende vazgeçtim artık zorlamak istemedim
Prensesim_prensesim01 Ekzu evt kızım doğduğunda beri pihilips aventi kullanıyorum çok iyi şuan 1 yaşına dalaçak ve hala onu emiyor al bençe görümçemin kızıda aynıydı ben almıştım kızıma doğum çantamı azırlarkan birtanesinş ona verdim 2 yaşına gidiyor çocuk hala onuna
BabyYoda Ekzu ilk bibsi denedim midesi bulandı almadı. Aventi air kullanıyoruz 3 aydır bağımlı değil ama verince de tükürmüyor mide bulantısı yapmıyor en azından
Ekzu Bsradskran yakında çalışmaya geri döneceğim kızımda emmeye çok düşkün emzik tutmadığı için sakinleştirmek için emzirmek zorunda kalıyorum . Ancak ben yokken emme ihtiyacını gidermesi lazım bu yüzden emzik ihtiyacımız var ama malesef ne yaptıysam tutmuyo
Bsradskran Ekzu anladım Allah yardımcın olsun zor gerçekten çocuk büyütmek benre meme reddi yaşıyor gibiyim son günlerde eskisi gibi emmiyor stres oluyorum bende annelik delilik diye boşuna dememişler
defnemilam Ekzu emzik tutuculu önlükler var lcwda falan. hic tutamiyordu günduz oyun oynarkende hep boynunda olunca alisti onluk gibi oldugu icin gögsude suluklarindan slanmiyor hem. simdidede memesiz yapamaz. aventin ultra air modeliyle basladik ilk.
defnemilam Ekzu insallah alisir hemen pes etme dursun boynunda benimki uyurkende önlugu boynunda cikinca agzindan gece kendi takiyor devam ediyor uyumaya😊
DBurcuE Ekzu Ben kullanıyorum ama almayan çocuk almıyor, benim oğlum uyuyacağı zaman alıyor sadece. Sanırım markadan çok çocukla alakalı, arkadaşımın oğluna da hiç farketmiyor mesela arkadaşım ne alsa onu emiyor. 🤷♀️