surass Bebeğim 7 aylık. Kahvaltıda pekmezli karışımlara başlamak istiyorum. Organik keçiboynuzu ürünleri buldum. Keçiboynuz özü mü almalıyım, keçiboynuzu pekmezi mi? Farkı nedir? Şunuda al dediğin bişey varsa hadi yoruma 💭
Gmze1998 surass Ataseri keçi boynuzu özü en iyisi bana göre saguk sıkım olacak yeni simim yapıyorlar ben 2021 Eylül sıkımını aldım pekmezde keçi boynuzunun çekirdeği yok ondan özünde var o daha iyi
Babyalina surass ben özünü veriyorum hergün yediği birşeye 1 tatlı kaşığı koyuyorum normal pekmez kadar tatlı değil ama acıda değil güzel bi tadı var kızım ilk verdiğimde yemedi sonra azar azar katarak alıştırdım şimdi suyuna bile karıştırıp veriyorum çok seviyor
Saco0025 surass keçiboynuzu özü daha sağlıklı sindirimi daha kolay. Yulaf,ruşeym,bebek irmiği de çok faydalı deneyebilirsiniz.
Gmze1998 surass hayır tatlı bnde yiyiyorum hergun bir kaşık kahvaltıdan önce veriyorum 8 ayllikken başladım 1 yaşında küçükse çay kasiginda verin 1 yaşından sonra az az artirsiniz kızım 2 yaşında tatlı kasiginda veriyorum artık