Iraz Merhaba kizlarr havalarin isinmasiyla aklima bir soru takildi. Acaba bebegim cok mu giydiriyorum ? Mesela uyurken coraplarini cikarmiyorum yanlis mi yapiyorum ? Gece terlemiyor ama.
Deletedmom0028 Iraz ev kac derece oluyor kan dolasimindan ziyade ayaklari terliyosa corap giydirmeye bilirsin
Erdemim Iraz ben yatarken değil evin içinde bile pek giydirmiyorm artık. Yatakta çıkarınca hoşuna gidiyor bi hareketleniyo. Bide bu aralar ayaklarını izliyor o yüzden de giydirmiyorum. 5 ayligiz
melis_duru Iraz ben kıyafet olarak kısa kollu kısa bacaklı ince yazlık tulumlara geçtim artık ama çoraptan hala vazgeçemiyorum 😕 sanki ayaklarını üşütecek de karnı ağrıyacak gibi geliyor, çünkü ben ne zaman çorapsız olsam öyle oluyor
Deletedmom115 Iraz Bence çıkarın bende kışın çıkarmam ama yazın çıkarmak daha iyi olur bebekler için.
aysetunckilicfirat Terlemesinden dolayı değil, kan dolaşımını baskılamaması için gece çoraplarını çıkarmanız gerekir. İçiniz rahat etmiyorsa patikli alt giydirin.
Iraz aysetunckilicfirat hem patikli elbise hemde corap giydiriyorum. Bu gece cikarticam coraplari yanlis yapmisim
Birbebekbirkopek Bebeğim kasım doğumlu. Doğduğundan beri gece hiç çorapla yatırmadım. Ben hiç yatamam çünkü onun da rahatsız olabileceğini düşünüyorum. Hem de çok daha sağlıklı kan dolaşımı bakımından. Havalar da ısındı artık gündüz dışarı çıkarken falan da giydirmiyorum 💚
Iraz Erdemim oglen cikardim evin icinde 1 saat falan durdu ayaklari buz gibi oldu bebegim 3 aylik altindada patikli pantolon vardi normal mi
Deletedmom0028 Iraz evib isisi biraz daha yuksek olsa corapsiz usumezdi ayaklari ama sen patikli alt giydirebilirsin ama corap degil
Erdemim Iraz ev soğuksa olabilir Makbule yatarken çıkarın bence. Gün içinde usuyorsa giyilebilir ama yatarken terler
Srht Iraz canım bizim ev 29 derece oluyor şuan çorap pant giydirmiyoruz bir zıbınla yinede ter içinde kalıyor . Senin ev kaç derece ona göre bak! Evinşn durumunu en iyi sen bilirsin!
Miniktavsan Iraz üstü açık yatıyo yine de giydirmiyorum çorap. Çünkü kendim çorapla yattığımı düşünemiyorum bu sıkcakta🤷♀️
Busra38 Iraz basta nasil alisirsa oyle devam eder ben her gece kisda olsa corablarini cikaririm yoksa benmgibi ayaklari yaniyodu gene ustunu aciyodu ususe bile 😂 simdide havalar sicak oldugundan ben hic corab giydirmiyom duyduguma gore zaten corab giydirmemen gerekiyorms zaten gelisimle alakali diyorlardi
Aybukealtintas Iraz gece hiç corap giydirmem, hem zararlı corap la yatmak hemde kendim giymediğim kendim yapmadıgı hiçbirseyi bebegime yapmıyorum, ki bir süredir dısarı bile cıkarken short ve cıplak ayak cıkartıyorum
IrmakDuygu Iraz 11 aylığız 6. Ayından itibaren çorapsız yatmaya başladık çok mutlu ve keyifle uyuyor kışın bile hiç ayakları üşümüyor çorapsız yattık kış boyu ayaklarının terlemesi ve terin soğuması daha tehlikeli geliyor bana naçizane fikrim