Mevaaaa [silindi] bebeğim meme emmiyor sürekli huzursuz herkes de bebek emerek öğrenir sakinleşir meme tutmadığı için hep biberonlada olmaz emzik ver diyorlar bende bilemedim 🤷🏻♀️
[silindi] Mevaaaa insanların söylediğine kulak asma benim kızımda meme emmiyor uykusuzluk dışında çok aşırı huysuzluğu yok en azından meme emenler kadar yok.
AsilDorukAnnesi Mevaaaa Nuk damaklı kullanıyoduk ilk aylarda sonra wee baby damaklı kullanmaya başladık . Banada çok kolaylık geliyo açıkçası emzik bıraktırmak zor olurmu bilmiyorum ama 😂
Mom06 AsilDorukAnnesi bende onu düşünüyorum avmde kocaman çocuklarda emzik görünce 😂😂😂tuhaf duruyo 7 yasıma kadar parmak emmişim öğretmen okula almaz diyerek bıraktrmış annem 😂
Efe_nin_annesi20 Mevaaaa pekmeze bandırıp verin ya da yumuşak bir hurmaya alışana kadar öyle verin ben çok verdim en sonunda avent ultra air aldı onu da pekmeze bandırarak alıştırdım
Mrvee00 Benim kızda 6 aylık hiçbir şekilde hiç birini tutmadı 😂😂 şuan tutsa şuan vercem o kadar inat ettim 😁🤦🏻♀️
MerveSara Mrvee00 Az önce oğlumu aylardan sonra emzikle uyuttum,memede uyumak istiyor ve çok sık uyanıyor , bir deneyeyim dedim ve emerek uyudu.🤯Yedi buçuk aylık . Umudunu yitirme.🤣🤣
Efe_nin_annesi20 Fbusrakk tam alıştığında 3 aylık falandı belki de geçikti yani bazen hala almıyor yine tatlı bişeyler batırıp veriyorum özellikle geceleri çok işe yarıyor
Melike_elanur Mevaaaa canım ben wee kullandım verdim attı verdim attı sonra tuttu hemen emzik iyi bisi ama şuan 8 aylık ve tek sorunum emzik çünkü uyuyunca emzik düşünce ağlıyor. Emzigi bıraktırma ya calisicam😊