Estirikoo1 Cocugum 3 yasinda et yumurta balik vitaminli olan besinleri yemedigi icin vitamin alamiyor kilosu 14 balik yagi istah acarmi kilo aldiriyor kullanan varmi yardimci olun 🥺
Ebusarden3 Estirikoo1 Bizde aynı durumdayız pilav yediği için eti çok ama cok küçük parçalara ayırıp arasına karıştırıyorum 🙄 salı günü randevumuz var bir vitaminlerine baktıracağım bence sizde bi götürün ona göre ilaç yazar doktorunuz
merve5561 Estirikoo1 benim kızım 3 yaşında 12.5 kilo asla yemek yemiyor yedikleri et köfte çorba sabah kahvaltısı yok öğlen 1 kase çorba bitiremiyor akşam da 3-4 köfte bu kadar nasıl kilo alsın zaten bu şekilde ben de dr götürücem 3 yaş kontrolü için bu hafta bakalım nasıl çıkacak kan değerleri
Cemrem11 Estirikoo1 çocuklarda yemek ayırt etmenin normal olduğunu söylemişti doktorumuz. Benim kızımda 25 aylık olacak günü gününü tutmuyor ne yazık ki 😓 Ama ben özellikle de kış aylarında d vitamini ve möllers balık yağını eksik etmiyorum en azından vücut direnci düşmesin çabuk hastalanmasın diye veriyorum 🙏🏻🌸
E2019 Kızım 34 aylık ve işthsızlık başladı rahatsızlandı antiviyotik vs huy değişimi oldu bende baktıracağım ama 3 yaş civarı aşırı bir iştahsızlık söz konusuymuş benim kızımda 12.5 kilo bakalım kontrolde ne çıkacak