bisenakillisinzaten Merhaba anneler. 3 aylık Bebeğinizi kaç saate bir emziriyorsunuz, emziriyordunuz?
Irmakprensesinannesi bisenakillisinzaten gündüz leri 2 saat bir geceleri de kendisi ne zaman uyanirsa ama biz meme ve mama olarak gidiyrz 3.5 aylık suan
Lulemom bisenakillisinzaten 2.5 saatte istiyor genelde. Bazen 3 saatte istiyor. Doktor 3 saate çıkarmaya çalış artık dedi ama bekleyemiyor 3 saati. Çok nadir beklediği. Geceleri de uyanmıyor. Doktor 5-6 saati geçmesin dediği için alarm kurup uykuda emziriyorum
Umay12 bisenakillisinzaten gündüzleri 2.5 *3 saate bir emer. Geceleri 10 da uyur 3 de kalkar emer uyur 7 de kalkar emeruyur 9 da da uyanır artık 3 buçuk aylık
bisenakillisinzaten Lulemom benim bebeğim 2 gün sonra 3 aylık olcak ama hala 2 saate bir emiyor bazen bir saat 40 dakikaya bir bile emdiği oluyor. Sizce 3 aylık olduğunda düzelir mi ?
Lulemom bisenakillisinzaten benimki şuan 3 ay 1 günlük. Son 1 haftadır böyle. Bilemiyorum her bebek farklı. Benimki 2 saatten önce hiç bi zaman istemedi.