Tugceasel16 Hanımlar kızımın süt alerjisi var sizde böyle bir durum var mı nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyorsunuz
Beyziikoo Tugceasel16 Bebeğiiimmmm çok geçmiş olsun kuzum yeni mi öğrendin 😒 Nasıl bir süreç olacakmış ne dedi doktor 🙄
Hulyaeee Tugceasel16 uykulu halindeyken emdirmeye çalışıyorum emerken rahatsız oluyo ağlıyo hep huysuz insalah geçer
Denizzzzzyldz Bizde de şüpheleniliyor fakat bir sorum var. Nasıl teşhis konuldu? Test felan mı yapıldı ?
Rizeli53 Denizzzzzyldz hayır test yapılmamış doktorla konuşmuş süt alerjisi var demiş herhangi bi tahlil vs. Yapmamış…
Hulyaeee Angelangelll bebeğim 4 aylık doktor çocuk gastrolentelojisine yönlendirdi kanlı kaka mukuslu yeşil kaka emmede zorluk yaşıyoruz kaka tahlili yapmıştık kalasında gizli kan cikti sürekli burnu tikaniyo
Tugceasel16 Beyziikoo yeni öğrendim canım bugün doktora gittim dedi süt ürünleri tüketme kırmızı et dana eti yeme dedi suanlik bişey yok yarın tekrar gidicem 🥺
Tugceasel16 Beyziikoo bazen emmek istemiyor bugün doktora gittik alerji testi yaptı doktor diyet verdi
Beyziikoo Tugceasel16 İnşaallah diyetle düzelir kuzum Allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun tekrardan 💜