Elf55 2 ay önce Spinal anesteziyle sezaryen doğum yaptım. Ayakta fazla kaldığımda belim ağrıyor normal olduğunu duymuştum şunu sormak istiyorum belimde kısa süreli uyuşma oluyor böyle bir durum yaşayan var mı, neden olur acaba
Bersahefem Elf55 merhaba bende spinal sezeryan oldum 4 ay oldu uzun süre ayakta kaldıgımda dizlerimden aşagısı ayaklarım uyuşuyordu geçti şimdi ara ara da bel ağrısı oldu geçti ama daha olmuyor
Tuba Elf55 merhaba, iki kez spinal anestezi ile sezaryen doğum yaptım ve ikisindede böyle bir durum yaşamadım🤷🏼♀️ Sadece ilk 1 ay öyle oluyordu sonra geçti
Yusufagahinannesi Elf55 benimde belimde ve kaburgalarımda ciddi ağrılar vardı bir ay kadar sürdü 2-3 aylıktı oğlum ama sonra geçti tekrarlamadı
Elf55 Bersahefem inşallah 🙏sadece belimde uyuşma hissediyordum merak ettim sadece bende olup olmadığını sormak istedim
Elf55 Tuba ben ilk defa yaşadım ondan dolayı pek emin olamadım ağrım geçti çok şükür ama uyuşma hissedince sorayım dedim Bi
Noname21 Elf55 bende epidural arti spiral oldum uyuşma değilse bazen sizlama oluyor sirtimin sağ köşesinde. İğne yeri yani
Elf55 Noname21 benimde aynı şekilde iğne vurulan kemiğin üst tarafında ara sıra oluyor bende mi anormallik var yoksa herkestemi aynı durum var diye sormak istedim