Masalbursa 5 aylık bebeğim kakası yeşil diye test istedi doktorumuz 2-3 tane lökosit çıktı. Çok şükür başka şikayeti yok. Anne sütü almıyor mama içiyor. Kendiliğinden geçer mi acaba ? Neden oluyor bu
Haydinn Masalbursa canım benim kızımda bazenn yeşil yapıyor bende alerjiden korkmuştum kaklarının fotosunu çekip doktora gösterdim anne sütü alan bebek böyle kaka yapar hiç tahlile gerek yok dediii 4 ay 22 günlük anne sütü sadece
defnemilam Masalbursa lokosit varsa mukus vardir bizde bol lokosit vardi sayilamayacak kadar cok .2 3taneden bir sey olmaz hafif mukus vardir buda normal.
Bebegimm1 Masalbursa Lokosit benm bebegimdede cikmisti doktor onemli bir sey degil demisti suan hala kakasi yesildir 4 aylikken gitmistim suan 11 aylk 1 ay sonra tahlil vericez
ElifD93 defnemilam Merhaba yazınızı dolaşırken buldum. Bebegim 3 aylik sadece amne sütü aliyor. Benim bebeğimde doğduğundan beri mukuslu kaka yapıyor. Süt diyeti yapiyorim ama mukus hic gecmedi. Bugunde kakasinda siyah tanecikler olunca doktorumuz gaita tahlili istedi ve mukuslu alanlarda bol lökosit çıkmış. Sizde ayni seyden bahsetmissiniz. Sizinki neden kaynaklanmis acaba. Bebegimin atesi falanda hic olmadi enfeksiyon olmus olsa ama anlamadim cok endise ediyorum:(
Haydinn Masalbursa ben yanlış okumuşum kusura bakmayın😔 ama formül mama ile beslenenler de de normal diye biliyordum hatta yeşil ve biraz daha katı olur diye okumuştum kaka yapsalar dert yapmasalar dert ah şu anne yüreği 🌸
ENA Bizde de cıktı, eller cok ağıza gittigi için mikrop oluşabiliyor bagirsakta. Bebeginiz böyle böyle bağışıklık kazanacak sizinde soylediginiz gibi cok miktarda degilse ciddi bir durum degil demişti doktorumuz.
defnemilam ElifD93 alerji dediler 21 aylik hala devam ediyor testlerimiz negatif ama mukus ekngidayal geciyor
ElifD93 defnemilam Yesil kaka yapıyormiydu peki hic benim su son iki gündür de yesile döndü kakasi bebegim antibiyotik surup iciyor ondan mi acaba artik iyice paranoyak oldum:((
defnemilam ElifD93 kanli mukuslu sari yesil kahveremgi siyaha bakan yesil acik sari he rrengi gördum o yuzden renklere pek takilma kendini de yipratma renklere takilip antibiotik kakada kan bile yapiyor bizim alerji antibiotikle basladi.renkleri doktorlarda onemsemiyor. demir damlasi alerji mamasi onlarda yesil yapiyor . emziriyorsan sut urunlerine dikkat et ben kendimi cok yiprattim.eve kapandim kakayla ugrasmaktan kimseler beni anlamadi Allah dermansiz dert vermesin yeterki tavsiyem relax ol oyle ya da boyle buyuyecek bu cocuk .kendimi cok uzdugum ve bebegimin en guzel zamanlarini kaka incelemekle gecirdigim icin pismanim .
ElifD93 defnemilam Bende ayni durumdayim cocugu incelemekten keyfine varamıyorum acaba biseyi mi var diye diye paranoyak oldum iyice :(( ciddi manada da yoruldum daha şimdiden umarım kendimi değiştirebilirim.