BusraaS Hanımlar merhaba bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık olacak hep molfix kullandık şimdiye kadar ama her kaka yapmasında sırtına bacaklarına hep taşırıyordu primaya geçtik oda bacağına taşırıyor öneriniz var mı 🤦🏻♀️ Primanın neden taşırdığını anlayamadım 🤔
Fatmaaa22 BusraaS bebem natural kullanıyorum ben. İlk doğduğundan itibaren prima premium care kullandık 3-4 ayda pişik yaptı, sızdırdı, bebem natural de bunlarla karşılaşmadım
Muhasebeciana BusraaS hep prima kullaniyoruz hic oyle bir sorun yasamadik ya buyuk ya kucuk beden kullaniyor olabilirsiniz
Aselllll BusraaS molfıx puro soft kullanıyorum cok memnunum 14 aylık olduk hıc taşma olmuyor numara ne kullanıyorsunuz
Vanilya BusraaS Beden sorunu olabilir. Numara büyürse taşırmaz. Ben hep prima premıum kullanıyorum harika memnunum
BusraaS Vanilya Bebeğim çok hareketli o yüzden aktif bebeğe geçtik 7 kilo 3 numara kullanıyoruz 4 büyük olmaz mı çünkü molfixin 4 numarası aşırı büyüktü geröi primanın kalıpları küçük
BusraaS covirgin molfixin 4 numarası aşırı aşırı büyük olmuştu ama primanın kalıbı darmış 4 numaraya geçmek gerek sanırım
Deletedmom5284 Primanın premium care, aqua soft ve aktif bebeğini kullandım hiç sızıntı yaşamadım ben, yanlış bağlıyor olabilir misiniz, molfix kullanan arkadaşlarım da var hiç sızdırıyor demediler
GiybetReis BusraaS prima harika bir bez olsa da bacak kısımlarından bizde de taşırıyordu. Evet pişik yapmıyor çok iyi emiyor ama taşma sorunu doğumdan 8 aya kdr prima premium care kullandık yaşadık. Neyse ki aşırı zamlandı da değiştirdik. Sleepy naturalde 1 kez bile taşma yaşamadık . Ama tabi pişik sorunumuz oldu bunda da.
Clouds BusraaS bizde prima kullanıyoruz maalesef taşıyor, bebek hareketleniyor vs bezi ne kadar sıkı taksanızda aralanabiliyor,
Adaduygu BusraaS primayi 4 ay kullandim hep tasiriyodu ciside kakayida diger bezleride denedjm ya pisik yapti ya tasirdi ama migrosun minies markasini aldim aslinda umudum yoktu ama ne pisik yapti ne tasirdi inanilmaz uygun fiyatli ve tasirma yapmiyor