AliKuzey12 soyle dusunun bi birikim yapmaya calisiyoruz hepimiz az veya cok altin dolar vs alip koyuyoruz ama onlar uzun vadede kâr ediyor ama bu uygulamada kisa vadede kâr ediyorsun canim ayni altinda dolarda dusukken alip yukselmesini bekliyoruz ya ayni mantik dusuk seviyeden alip yukselmesini bekliyorsun altindan dolardan daha hizli yukseliyor yukseldigi vakit ha 2 sezon var biri boga biri ayi sezonu ayi sezonu alt seviyelere cakildigi donem oluyor boğa sezonuda yukseldikce yukselen bir sezon dusukten coin alip yukseldginde satip hesabina İstedigin tutari aninda cekebiliyorsun yazin mesela doge coin almistim1500 tl lik 1 hafta sonra 3 bin tl oldu param hemen 1500 u cekmistim hesabima 5 dk da hesabimdaydi param birkac hafta oncede robot supurge almak İcin mesela 2 bin tl kârlarimdan cekmistim aninda yine hesabimdaydi param gerci dolar suan 1 haftada 1 tl artti orasi ayri ama bu uygulamada dolar uzerinden oynuyorsun coinlerin yukselmesinden haric dolarla oynadigin icin dolar arttigindan ayrica arti ordan kazaniyorsun