kuzey-21 Hilal2020 canım bize tek bacak yapıldı. Birde kan tahlili istediler henüz gidip kan aldıramadım aldırınca sonuçları götüreceğim. Yan etkide olmadı ateş olur demişti ama şükür olmadı
Muhasebeciana Hilal2020 bize yapti doktorumuz doktorumuza guveniyoruz vr hic bir yan etkide olmadi sukurler olsun 1 yasta da tekrari oldu ondada bir sorun olmadi
Hilal2020 kuzey-21 evet 9 aylık aşısı bazı anneler öyle bir aşı yok diyorlar kafam iyice karıştı ondan bu postu açtım gitmeden önce aşıya calpol verdiniz mi bebeginize çok şükür önceki asilarda hiç ateşimiz olmadı ilaç vermedigim halde ama bunda olunuyormus diye duydum
Muhasebeciana Hilal2020 cansiz bir asi oyuzden ates yapmaz canim genelde. Hic bir asi onceside ates dusurucu tavsiye edilmez asinin koruyuculugunu azaltirmis
kuzey-21 Hilal2020 hayır hiç bir aşısında calpol verip gitmedim hiçbirin de de ateş yaşamadım zaten calpolu ateşi olunca veriyoruz ateşi yokken neden verelim ki. Ben daha yeni yaptırdım canım perşembe günü olduk aşıyı. Tek bacak yaptılar. Arkdşın bahsettiği 2 bacak bir damla 4 ayın da ki aşı değilmiydi çnkü ben yeni yaptırdım. 6 ayında da tek bacak yaptılar şimdide tek bacak yaptılar. Normalde 1 yaş aşısı bu 9 aya çekmişler isteğe göre yaptırıyorsun. Hatta bana hemşire yumurta beyazı yedir 1-2 gün önceden kızarıklık olursa söyle demişti yumurta yedirdim öyle gittim
Vuslat23 Hemşire zorunlu degıl dedı , yaptırmk ıstersenız gelın dedı zaten aynı ası 1 yasında yapılıyo dedı, gıtmıycem, 9. Aydada gelen mültecılerden korunmak anacıyla imiş zaten önumuz kış hanı genelde evlerde oluruz gerek yok dedi
Hilal2020 Vuslat23 bişey soracam bu benim düşüncem sadece evet mülteciler den dolayi yapılıyor ama şimdi ye kadar yapılan aşılar zaten bebeğimizin ileri ki yaşlarda sorun yaşanmaması için olunuyor yanlış biliyorsam düzeltin evden çıkmıyoruz diye hep evde kalacagiz anlamına gelmesin okul çağını düşünmek gerek diye düşünüyorum
Vuslat23 Hilal2020 elbette öyle ama zaten 1 yasında bu aşı yapılıyor, extra 9. Ayda yapılması mültecıler kaynaklı dedı eger zaten 1 yasında yapılmasa elbette yapacaz
Hilal2020 kuzey-21 biz 1 haftadır yumurta beyazı ile yiyoruz yumurtamizi çok çukur hiç bir sorun yaşamadım.
kuzey-21 Hilal2020 iyi canım alerjisi yoksa genelde çoğu bebekte alerji oluyor. Ama size tavsiyem aşıdan önce calpol vermeyin. Aşıdan sonra ateşi olursa verin. Hiçbir rahatsızlığı yokken bünyesine ilaç vermek doğru değil. Ben ateşi olursa veririm başka türlü vermiyorum.