esbah Kızlar merhaba 1 aylık bebeğim var hipp compact kullanıyorum mama olarak sütüm yetmiyor hicbir şekilde 😔 ac kalınca deliriyo oğlum bende mama veriyorum ama 1aylik kontrolde doktor kilosu düşük mama yi arttıralım yada değiştirelim dedi bende mamanın fos olduğunu düşünüyorum yani bebeğime yaramıyor Sizce hangi mamanın iç özellikleri kilo bakımından iyi sisirmesn bebeğim kilo alsin istiyorum
yigitinanneesii esbah bizde hipp kullanıyoruz canım 4 ay 5 günlük 120-150 veriyorum kaç cc veriyorsun
Canberkveannesi esbah bende 1 aydan itibaren mama kullaniyorum bizde hipple başlamıştık kabizlik yapti SMA kullaniyoruz 6 aylik oldu kilo alımı gayet iyi tavsiye ederim kabizlik gaz sıkıntısı da yasamadik
Kuzumms esbah bende aynı şeyi yaşıyorm canım Bebelac kullandım hippe geçtim bu defa kabız oldu gazdan kıvranıyor tüm gün 27 günlük kızım. Kaç gram almıştı acaba bende pek kilo aldığını gormuyorum
150421Elis esbah benimde sutum yetmiyordu baştan beri sma kullandim,gaz ve kabizlik hic olmadi gayette guzel kilo aldiriyor tavsiye ederim
BurCan35 Benim doktorum sma yada aptamil prosneo onerdi normal aptamil gaz yapabilir ama prosneo en iyisi dedi benimde sutum gelmiyo ve mamadan dolayi gaz sorunu kusma hic yasamadik 2 aylik oldu oglum tavsiye ederim
MucizemiinAnnesiii esbah evolvia kullanabilirsiniz, benim benim 1800 gr doğdu sma, hipp, Bebelac,Aptamil hepsini kullandım yararlı gelmedi hipp zaten hiç kilo aldırmıyo ama gaz sorunu filan kalktı şuan evolvia en iyisi bence
Nuraydmr esbah 3 bucuk ayı geçtik 1 aylıkken 40-60 cc arası vermeme rağmen ayda 1 kilo aldırmıştı hipp bize. Şuan da 90-100 cc arası içiyor kilo alımı yıne ayda 1 kg. her bebeğe iyi gelemeyebiliyor demekki🤔