Kalimbanne Kızlar nasıl bir toprak kullanayım? Ne zaman toprağa dikeyim? Evimiz güneş görmüyor. Direkt güneş ışığına ihtiyacı var mı? Ne kadar sulamalıyım?
Fenty Kalimbanne Hiç anlamam ama sen yazınca baktım çok güzel görünüyor. 😂 Buraya kadar sadece suya mı koydun?
Honki_Ponki Kalimbanne Yaa çok şirin bir fidancık olmus gecen kıs bende yaptım ama komsunun çocugı kopardı yazık oldu 🥑ma☹️
Winnithepooh Kalimbanne merhaba avakadonun cekirdegini bardqkta suya koydunuz ve 2 günde misal suyunu mu degstrdiniz nasıl yaptınız acaba ben hep çöpe atıyorum denemek isterim ve kurdanlar ne ise yarıyor anlayamadjm
Kalimbanne Fenty evet 😁 sık sık suyunu değiştirdim sevdim konuştum 🥰 5 günlüğüne memlekete gitmiştim döndüğümde açmış 🥲 çok mutlu oldum.
Kalimbanne Fenty 🤣 ahahah fentyciğim güldürdün beni 🤣 ay ben canlı olan herşeyi annem diye severim çiçek olsun hayvan olsun. Böyle sorunca da diyemedim şimdi 🤣 suyu azalınca mesela annem suyun mu azaldı dedim, gel taze su koyalım dedim 🤣 hayır deli değilim 😂😂😂
Kalimbanne Winnithepooh kürdanlar kök rahatça büyüsün diye. Altı uzun bir bardak olmalı. Suyun rengi değiştikçe azaldıkça suyu değiştirdim. Çekirdeğin sürekli suyla temas etmeli.
Yazannesi1 Kalimbanne hiç anlamıyorum hatta ilk defa sizde gördüm ama çok güzel ☺️🌸 üstte kalsın bilen çıkar umarım
ENA Hangi sehirdesiniz? iklim uygun değilse maalesef büyümez. Benim de cok hoşuma gitti, ilginize, sevginize sağlık🥰
DurununAnnesi12 Kalimbanne diksende meyve vermiyor onu aşılaman gerekiyor bir çok masraf biz ektik meyve vermedi
Winnithepooh Kalimbanne çok teşekkür ederim peki kurdnalari bağırırken zor olmadı mı cekirdek sert baya