annemmm2021 Ay atağı ne zaman başlar ne zaman biter bitince yine bebek normale dönüyor mu 2 3 gündür uslu mutlu çocuğum gitti ağlayan hiç gülmeyen bi bebek geldi
Aysen_1 annemmm2021 4+4 bizde uykuya çok direniyor memeyi itiyo istemiyo bide üstüne hasta oldu ikisi birbirine karıştı 😏
Tugcesilam annemmm2021 gecmis olsun cnm biz 3.ayin sonlarina dogru basladi 5 ay 1 haftalikken bitti bittikten sonra normale dönuyor sonrada uyku düzeni olusturursun zor bir sürec bol sabir diliyorum
Eeco annemmm2021 Allah sabır versin diyeyim yaklaşık bir ay sürüyor diye hatırlıyorum bizim ki de çok çetin geçmişti çok huzursuz olduğunda imkanınız varsa pusete atıp gezdirin bizle işe yaramıştı harika haftalar diye bir uygulama var ordan takip edebilirsiniz birebir günü gününe tutuyor
Kusurluanne Daha yorucu günlerim oldugunu hatirlamiyorum gece 30 kere kalkiyo surekli sallanmak istiyo gunduz zaten en uzun uykumuz 15 dk. Bir hafta kaldi atagin bitmesine insallah kalici hasarlarla atlatmayiz bu atagi 🥲
Tugcesilam annemmm2021 4.ay atagi en zorudur zaten ama gecici birsey zorluyormu cok zorluyor tabi ama gececek bizde 12.ay atagindayiz 4 ay atagi gibi insAllah uzun surmez
Tugcesilam annemmm2021 ewet annemle konustuk dun kizim atak ewresinde agliyor hep dedim oda biz atak matak bilmezdik ama kardesin dogdugunda sen gece cok uyanir aglardin dedi ( ben 14 aylikmisim ) demekki atak geciriyormussun biz bilmedigimiz icin huysuz falan diyip gecistiriyorduk dedi 😁😁
elcn4139 annemmm2021 hadi o biter diş başlar. bizimde 5 ay 12 gun 5. ay atagina girmis her ay bi atak bu nedir yaa . diştenmidir nedir hic uyumuyor her saat kalkiyor