Nrnbirol Kızlar 6 aylık oğlum dişi çıkacak gibi süreklisağ kulagına kafasını kaşıyo ben dişten diye biliyorum ama annem orda kirli kan birikmiştir kolonyagı ile masaj yap dıo bu kulak arkası enseye doğru olan yere yapmadım çok saçma geldi duyan varmı
Selmagkce Nrnbirol benim oğlum uykusu gelince kafasını kaşıyor dediğiniz saçma geldi bana hiçte duymadım
Aysegulisaa54 Nrnbirol diş agrısı kulaklara vuruyor diye okumuştum benım oğlunda tutıyor ben diştendir diye umuyorum
ikikizannesi Nrnbirol tabikide sacmalik bebek kulagini cekiyorsa ya kulak iltihabi ya bademcik yada uykudur
Deletedmom381 Nrnbirol dis etkileri kaşındıgi icin kulaginda kasıntı olmasi normal kirli kan vs olduğunu sanmıyorum bizim doktorumu böyle söylemişti. Mevsim alerjisi nezle durumunda da benim kızımın eli kulagina gidiyordu
Elvin-Mina Nrnbirol daha dğn doktora gttik 6.5 aylığız çok kulağını kaşıyor çekiyor başınıda kaşıyor arada ama ona okdr takılmamıştım kulağı mı iltaplandı acaba diye düşündüm ama dişten olduğunu söyledi doktor baş kaşıma kulak çekme gibi