NhtEg19 Gözüm yaklaşık 2 aydır durmadan istemsiz bir şekilde seğiriyor arkadaşlar aranızda böyle olan var mı bi yardımcı olurmusunuz çok sinir bozucu bi durum
ErvaMuhammedAli16 NhtEg19 İnan benimde aşırı seyiriyor. Hatta bugün anneme dedim hastaneye gitmek istiyorum anne çok rahatsız oluyorum neden acaba diye. Bende burada bekleyeyim inşaallah bilen birisi vardır…
Denizfdn NhtEg19 bu yuzden kafayi yemek uzereyim dogum yaptiktan sonra basladi sabit bakamiyorum goz damlasi aldim hic bi faydasi yok goz tansiyonundan supheleniyorum
Denizfdn NhtEg19 Evet uykusuzluktan dengesiz uykudan mis geçti şükür ama aynı durumu yasiyinca tekrar basliyo uykuma düzen veriyorum
ErvaMuhammedAli16 NhtEg19 Yok hayır gitmedim ama artık çok olmuyor. Ama yine de oluyor az da olsa. Sen nasıl oldun?
NhtEg19 ErvaMuhammedAli16 benim oluyor ya yüzümde de başladı seğirmeler hem göz kapağım oluyor hem altı burnum çenem yanağım
Denizfdn NhtEg19 Evet dedim ya anlattım bundan bundan bundan dolayı diye göz damlası verdi uykunu düzene sok geçer dedi gecti