Denizzzzzzzz sezaryen oldum çok şükür pek bi rezilli yok sadece şey var 8 de gittim 9 da alınacaktım bi odaya aldılar beni nst sonda vs takılması için orda bekledim tabi oraya sadece hemşireler giriyor eşimi filan bi doğuma giderken gördüm birde çıkınca neyse geldi hemşireler 3 tane biri bilgileri yazıyor dedi lavman yapalım bende lavman korkusuna akşamdan kuru kayısı yemiştim doktor 11 den sonra yeme birşey dedi diye o saate kadar yedinin kayısıları o da afedersin cırcır yapar beni dedim ben akşamdan yaptım kayısı yedim iyice temizlendi yapmayın dedi yapmadılar şükür dediler soyun bu önlüğü giy giydim yattım hemşirenin biri geldi üstümü açtı altıma öyle baktı temiz mi değil mi diye dedim abla temiz bakma hiç o gene sezaryen kesilecek yerinde siyah kıl varmış bi kaç tane ki oraya ben jilet filan sürmüyorum karı aldı permatiği çok utanmıştım şimdi ortada sert sert çıkıyor o ayrı🤦🏻♀️Doğumdada bi ara tansiyonum çok yükseldi çok rahat girmiştim ama anlamadım bi an da yükseldi midem bulandı kendimden geçer gibi oldum dedim ben kuscam getirdiler kabı kuru kuru öğürdüm doktorda kız öpürüp durma bak kızım geliyor dedi
kızımı yanıma gösterdiler benim gözlerim doluverdi tam yengeç burcuyumdur fazlasıyla ağlak gözyaşlarım pıt pıt akmaya başladı tepemdeki afedersin pezevenkte görevi ne bilmiyorum ağlama burnun tıkanacak diye sesini yükseltiyor hala aklıma geldikçe sinir olurum duygusuz pezevenk sen ne anlarsın