Nevolizm Kızlar 13 Ay 19 günlük bebeğim gece sürekli emmek için uyanıyor, gece beslenmesini kesebilir miyim ? Nasıl yapabilirim? Yada kesmeli miyim ? Bi akıl verin lütfen, ne o uykusunu alabiliyor ne ben 😴…
Kubraybars Nevolizm bizde ayniyiz 13 bucuk aylığız canım malesef sürekli kalkıyor emiyor emzirmessem agliyo uyumuyo mecbur veriyorum ne zmna kadar böyle devam edicez inan hicbi fikrim yok
Minna 13 ay 27 günlük aynı durumdayız bi türlü gece bırakmıyor memeyi, hala uyanık nasıl yapıcağımı bilmiyorum
Cedene Minna Bir videoda görmüştüm 9 aydan sonra gece etmesine gerek yok diye ve kadın uyandığında başına babasını göndererek bıraktırmış eşiniz kabul ederse ondan isteyin uzun sürmüyormuş zaten uyumaları
Alacaaa Nevolizm benimkide 15 aylik ayni durumdayim henüz kesmeyi düşünmüyorum gerçi ben ama emzik kullanıyorsa kucaginizda emzikle uyutmaya çalışın uyku sersemi belki uykuya devam eder
Bilgebykl Nevolizm 13,5 ayda kestim. Uyaninca babasi ilgilendi ben gorunmedim. 3 gecede falan uyum sagladi. Bence artik fizyolojik olarak kesilmesi problem yaratmaz, siz hazirsaniz esiniz hazirsa kesin.
Nevolizm Bilgebykl ben hazirimda eşim emzin ne olacak modunda o yüzden kendi başıma halletmem lazım galiba …