Neseuygar08 Kızlar sız neler uyguladınız ne ıyı geldı krem şampuan ve sayre fıkır verın göz kapağında var merhem sürüyorum gecıyo bı kaç gün sonra tekrar oluşuyor ne yapmalıyım
Ataninannesiiii Neseuygar08 bize doktorumuz linola şampuan önermişti banyo yapmadan yarım saat önce zeytinyağı sürüyordum banyoda Konak tarağı ile kendi kendine atıyordu yaklaşık 1 ayda tamamen bitti
Elifatih25 Neseuygar08 nasıl birsey atopik dermatit? bizede soyledi dokdorumuz ama cildiyeye yönlendirdi
Neseuygar08 Ataninannesiiii göz kapağında canım sorun o ya zaten en hassas yer ne sürsem gözüne gıryo kortızonlu merhemler sürüyorum üzülüyorum cıldıyecıye gıttık olmadı göz doktoruna gosterdım olmadı verdıklerı merhemler işe yarıyo ama tekrarlıyor süreklı
Mrvelci Neseuygar08 ben bakmamışım hiç foruma canım kusura bakma ben kurudukça sürüyorum doktor kuru kalmasın dedi
Ataninannesiiii Neseuygar08 o zaman doktorun altında alerji araması gerekiyor genelde alerji de egzama ya çeviriyor bizde inek sütü alerjisi çıktı sürekli yeniliyorsa doktor takip etmeli
Neseuygar08 Ataninannesiiii bı kez cıldıyecıye gıttık gectı sonra tekrarlayınca gıtmek ıstedık ızındeydı ole bı yerkı burası dr sıkıntısı var Okan yerler cok uzak olur sen denk gelmezsin falan yanı zor bıraz
Neseuygar08 Elifatih25 egzama yanı bebegın cıldı ıle alakalı ole olabılıyo pişik pblemınızde olur muhtemelen dedı büyüdükçe geçer dedı cıldı yatkınmış
Elifatih25 Neseuygar08 benim bebegimdede genelde genital ksimda sivilceye bnzer biseyler ckiyo bir turlu cozen olmadı iyilesiyo bidaha ckiyo
Ozgenreslem Mustela stelatopia şampuanı ve kremini kullandık doktorumuz önermişti bide Bepanthol sensiderm kullandık bir aya kalmadan geçti. Benim kızımın göğsünde vardı daha sonra karnına doğru yayılmaya başlamıştı ama hiç kalmadı şuan
Seda06masal Neseuygar08 bende mustela krem kullanıyorum kızımın yuzu cok kötüydü onun sayesinde rahatladık yüzünde hiç kalmadı ayrıca mustelanjn şampuanı da çok iyi geldi