EsraAliEfe ben öyle salça sürme savır taşı bilmem ne yapmadım yapanada laf etmem çünkü her anne kendi iç güdüsü ya da sabrı ile hareket eder bana boylesi kolay geldi ve yaptım şükür de zor olmadı sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin
canım eğer sakinliğini koruyamayacaksan hiç başlama şimdi derim çünkü çok agliyorlar benim oğlumda 22 ay 9 günlük ve son 2 haftadır hiç emmiyor artık sabahı kesmek çok kolay oldu çünkü uyanır uyanmaz kahvaltı hazırlıyorum ve yiyordu ama öğlen baya zorladı açtım göğüsümü emmek istedi önce hayır annecim emmek yok artık ama sarılabilirsin oynayabilirsin vs derken öyle sakinleşip uyudu ilk 3 gün böyle oldu sonraki günlerde de annecim çok uykum geldi ben yatıyorum diyip yatağa yatıyorum biraz ağlıyor beni caydırmaya çalışıyor kaldırmaya çalışıyor baktı bende iş yok mecbur gelip yanıma yatıyor sırtına piş piş yapıyorum dalıyor zaten uykuya akşamda dediğim yapıyorum genelde babası ile uyuyor beni istemiyor akşam uykuya dalarken çok şükür sorunsuz bir şekilde hallettim inşallah şimdide soruyorum annecim emelim mı diye yok diyor 😂 1.5 hafta olmasına rağmen
Gece emmesinde de şöyle oldu
Biz temmuz ayında memleketten İstanbul’a gelince artık dedim yeter çünkü artık ne o uyuyordu ne de ben o yüzden kafama koydum gece uyandı 1-2 beşiğini salladım kucağıma aldım piş piş yaptım annecim emmek yok ama sabah kalkınca emebilirsin diye konuştum uykuya daldığı da oldu 3 saat uyumayıp oyun oynadığımızda oldu zaten çok çok 4-5 gün bilemedin 1 hafta oda bebeğin seni çok zorlarsa ki sanmam sonra alışıyor bak bi yarım saat 40 dk oldu galiba uyutalı sabah 8de 8.30da falan kalkar arada bi mızmızlanır onuda yine piş piş yapıyorum dalıyor hemen uykuya ben memeden tamamen kestim sende ara öğünlerde verirsin uykusu geldiği zamanda benim gibi yaparsın başka sormak istediğin bişe olursa sorabilirsin 🥰 inşallah faydası olur ve sende kolayca kesersin