Morfrenk Elif-12 uyku saatine denk getirirsen, zaten uçağın titremesi ve sesiyle uyuyakalıyorlar. Kolik kızım hiç bir yerde uyumamasına rağmen o aylarda yolculuklarımda hep uyurdu ama şans tabi belli olmaz🙈
Miniminikusum Elif-12 9aylıktı bindiğinde en hareketli zamanıydı onda bile güzel bir yolculuk yaptım. Sizinki daha rahat geçer merak etmeyin
Etipuff_Suratt_Bebikk Elif-12 tabiki binersin biz kızımla ilk uçak seyahatimizi yaptigimizda 20 gunluktu 😇✨
tgg 2 aylikken tatile gittik 4 gun arayla 2 kez bindi, cok rahatti butun yol uyudu giderkende gelirkende, emmedi bile- 1 saatlik yoldu ama havaalani vs uzun bi surec. cok kolay ve rahatti
Elif-12 Çok teşekkür ederim aslında bende ilk defa binecem uçağa kendim için bebeğim için de korkuyorum ilk defa binmenin korkusu
OzgeeH Biz 3 aylıkken bindik yaklaşık 3-3,5 saatlik bir uçuştu hiç sorun olmadı inerken ve kalkarken biraz korktu o kadar 😊
ipekbocugu Elif-12 45 günlükken binmiştik. İnerken ve kalkarken mutlaka emzirin. Hatta doktor tüm yolculuk boyunca emzireceksen binebilirsin demişti ama uçağa biner binmez uyudu ve uyanmadı emzikle idare ettik.
Betim Elif-12 5 aylıkken bindik motor sesiyle mışıl mışıl uyudu , ağlamadı uyandığında da etrafa gülücükler saçıyordu. Emzik bulundurun yanınızda kulakları ağrımasın