mom55454 Trendyol reklamlarindan tiksindim artik. Enfal diner midir nedir. Zırt pırt cikiyo. 2 dakikada bir reklam mi olur ya. Offff lanet olsun . Sizdedemi böyle valla artik giresim gelmiyo foruma bu nedir🤮🤮🤮
25moonlight2021 mom55454 Google playden 1 puan verip bu durumu yazın bence. Ben öyle yaptım. Reklamlar 15 dk da bir çıkıyorsa normalmişmiş. 3 4 dk da bir çıkıyor. Bi de ekran görüntüsü alıp mail atın diyolar. Mail atınca reklamlar kaldırılacak sanki
Laden mom55454 merhaba canımız annemiz, şuan kampanya döneminde olduğu için trendyol reklamları arttı. Kampanya bitince azalacaktır🌺
Annepandaa mom55454 reklam çıkması hadi bimderece. Ama bu form anne bebek için. Misal ben çocuğu uyutuyorum yabında sessizce oturcam postları okuyacağım lap reklam çıkıo birde ses aniden başlıyor çocuk sıçrayıp uyanıyor. Tel sessizdeyken bile reklam sesli giriyo deliriyorum.
Kustuyu95 Laden Meraba bu ara özellikle opps biseyler yanlış gitti yazısı cok cikiyo girecem şeye giremiyorum internetimlede alakalı değil
Laden Kustuyu95 merhaba annemiz, oops hatası yoğunluktan kaynaklanmaktadır. Sayfayı üst üste yenilediğinizde düzelmektedir🌺
5Minnak5 Bebegim tam uykuya dalmisken aniden cikan reklamin sesi ile irkiliyor .Tamam anladik kazanc sagliyorsunuz ama rahatsiz edecek derece de olan bu sorun uygulamadan sogutuyor insani.
Ballkizimm Kizlar bunun çözümü çok basit, telefonunuzdaki internet ten foruma girin, internete de eklentilerden reklam engellyici indirin.