Kumsallina24 Kızlar 35 günlükken emzik vermeye başladım şuan 57 günlüğüz 2 gündür mememle kavga ediyo ağlıyo sadece uykusunda alıyo uyutup öyle emzirebiliyorum sizce meme reddi mi yoksa emzikle alakası varmıdır başına böyle bişey gelen var mı
Burcuckmk Kumsallina24 büyük ihtimal emme reddi canim bebeğim 5 bucuk aylik her ay yaşadım bu durumu geçiyor bir iki gun sürüp merak etme çıplak tenine değdir bebeğini sakin sessiz oda da emzir aglatma zorlayınca surec uzuyor çünkü
sadeturkvatandasi Kumsallina24 hem emzik hem biberon veriyorum ama beni de emiyor emzikle alakası olduğunu sanmıyorum ordan süt gelmiyor ki neden memeyle bağ kurup reddetsin biberon olsa mantıklı ama emzik bebeği sakinleştirir ve emme refleksini giderir ben böyle düşünüyorum. Etrafımda emzikten dolayı red yaşayanda duymadım ama burdaki annelerden yaşayan varsa yazar üstte kalsın.
KumsaLina Kumsallina24 kızlarımız adaş galiba 💐 emzikten olacağını sanmıyorum canım ben 1 haftalıkken vermeye başladım şuan 4 buçuk aylığız meme mama emzik hepsini alıyor süt az geldiği için doymadıgı için olabilir belki
Zormama Kumsallina24 tam gormeye basladigi zamanlar cevre cok ilgisini cekiyodur meraktan oyle yapiyordur, ben de yasadim gecici bir durum merak etmeyin. Ben de sadece uyku sersemiyken emzirebiliyodum
Kumsallina24 Burcuckmk ya yatarak ya da uyutup öyle veriyorum emzik vermeyi kesmeliyim sizce siz verdiniz mi emzik
Kumsallina24 sadeturkvatandasi biri şey yazmıştı emziğin sertliğini arıyo öyle okumuştum ama dikkat etmemiştim hiç alakası var mıdır acaba
Burcuckmk Kumsallina24 2 ay kadar emzik almadi bebeğim öğürdü ona ragmen yaşadım ben ve hala yaşıyorum bebeğimi yatirirdim yatağa ben ayakta tepesine dikilir öyle emzirirdim böyle o emmedikçe sinirden kendimi yırtasım gelirdi ama sonra alıştım ve bu durumu yönetmeye alıştım Ben emzik kullanmayi seviyorum çoğu zman susturucu ve kurtarici oluyor
KumsaLina Kumsallina24 burnu tıkalı olsada emmez canım ağzından nefes aldıgı için kabul etmez Red yaşarsın burnuna dikkat et sabah akşam temizle
KumsaLina Kumsallina24 ilk zamanlar pek kuvveti yerinde olmadığı için yoğun bir şekilde ememiyordu, galiba şuan biraz daha büyümüş diye daha yoğun emiyor bu sefer de az gelince kızıyor sanırım 😄 valla bebişleri anlamak çok zor kızımda öyle olmuştu ona dayanarak söylüyorum
Tugce Kumsallina24 memeyle kavganın öyle çok sebebi var ki. Meme onların dert ortağı, arkadaşı, düşmanı 😂 ne yaşıyorlarsa memede. Başka bir derdi vardır yüksek ihtimalle