annemmm2021 Kızlar kızım 4.5 aylık uslu bi bebekte 3 4 gündür ağlaya ağlaya helak oldu ayakta gezdirirken susuyo yatınca oturunca agliyo dış etleri biraz sis gibi dişiyse ayakta da ağlaması gerekmez mi uyumuyoda lütfen tecrübelerinizi yazın
Bebegimm1 annemmm2021 tetagil diş granulu kullanmistim sorunsuz dişlerini cikardi eczaneden alip deneyin rahatlar bebeginiz umarim
Magnolina annemmm2021 Bizde ilk 4 aylıkken acil Lik olmuştuk ne olduğunu bilmediğimiz için 7.5 aylık oldu halen sis diş etleri cikmadi
Selin_C annemmm2021 merhaba 4 ay atağına hoşgeldiniz 😊 korkutmak gibi olmasın ama 4 aydan sonra kızımın tüm uyku düzeni bozuldu malesef en zor atak Allah kolaylık versin inşallah uzun sürmez 🌸
25eymenefe25 Bebegimm1 kaçıncı aydan itibaren kullanımı rica etsem bilgi alabilirmiyim rahatlatıyormu bebeği nasıl bi faydası var
annemmm2021 Magnolina nasıl geçti huysuz bizimki normalde mutlu ve uslu bi bebekti uyuyan bi bebek ti sallanmak istiyo ayakta dolaşmak istiyo bi ağlıyor susturamiyorum
Bebegimm1 annemmm2021 Atak da olabilir diş te olabilir elleri agzindaysa sinirliyse falan diş olabilir dis etleri de şiş diyorsunuz oda huysuzluk yapabilir🤷🏻♀️
Bebegimm1 25eymenefe25 5 aylikken kullanmaya baslamistim 2 hafta sonra dişler cikmisti ve toplamda 8 tane diş cikarmisti 1 kutu bitirmistim ama surekli kullanmiyordum gunde 1 kez bile vermem işe yariyordu bazen 1 hafta vermiyordum ben çok memnun kalmistim bitkisel yan etkisi de yok
Selin_C annemmm2021 yok ne yazık ki 4 aylıkken bir bozuldu düzeni 8 aylık hala aynı ben de dişten şüphelenmiştim daha diş de yok 🤷♀️ mesela gündüz uyutunca 2 saat uyur uyanırdı 2 3 uyku yapardı şimdi gündüz uykusu sadece 30 dk uyumuyor uyumaya direniyor ama herkesin öyle olcak değil tabi sizin kısa süreli bir durum olur inşallah
Bebegimm1 annemmm2021 Geçer tabiki siz sakin kalin bu sürede buyudukce arada sirada boyle durumlar olabiliyor 🌸