Crnrza İyi akşamlar hanımlar. Bebeğim 5 ay 29 günlük ek gıdaya başladım. Ek gıdaları kabul ediyor onda sıkıntı yok. Ama aptamil 2 numara olan devam sütünü içmek istemiyor ne yapabilirim? Bu duruma çok canım sıkılıyor. 2 numaraya daha yeni geçtim 2 gün oluyor. Ondan mı kabul etmiyordur devam sütünü? Ne yapacağımı şaşırdım.😒😒 Ek gıdaya başladığım sıralar aptamil 1 numarayı güzel içiyordu. Ama artık 2 numaraya geçtim.
TheBaby Crnrza Direk geçişte red oluyor. Tadı değişik 2 numaranın. 1 numara al. Yumuşak geçiş yap. Önce mamaları karıştır. 2 ölçek ondan 2 ölçek diğerinden gibi. Alışsın. Sonra 3 ölçek 2 numaradan 1 ölçek 1 numaradan gibi. Bizdede oldu. Asla içmedi. Ben böyle yaptım.
TheBaby Crnrza Bu geçişlerden sonra bir gün deneyin sadece 2 numara verin. Tadına alışmış olacak zaten. Halenmi ret yaşıyorsunuz. Karışık devam edin. Hiç bir zararı yok. Çoğu anne bu şekilde devam ediyor
Crnrza TheBaby aptamil 2 numara ve 1 numara karışımını sadece bir gün mü uygulayım? Ertesi güne mi alışmış olacak?
TheBaby Crnrza Hayır tabiki. Aceleye gerek yok😁 sabırlı olun. 2-3 gün böyle yapın. Sonra 2-3 gün diğer türlü.
kenankaan Arkadaşların da dediği gibi 1 ve 2 numarayı bir süre karıştırarak verin, alıştıkça yoğunluğu değiştirirsiniz, ben de öyle yapmıştım