Fulyadoga1 MinnakAras uyuduğunda yüzüstü yatırmayı deneyin . Eğer yatarsa çıkardığı gaza hayret edersiniz ☺️ Ek olarak sab simplex ve gün içinde sık sık masaj iyi geldi . 3,5 aylık oldu ama hala tam olarak geçmedi . Kolaylıklar dilerim
endoplazmikretikulumiste MinnakAras kiraz çekirdeği patiği ve karna sarılan bezden kullandık işe yarıyor ferahlatıyor ama daha kalıcı çözüm İçin nbl probiyotik drop alın
MinnakAras Fulyadoga1 Evet maflor kullanıyorum onunla birlikte gazdan gündüz hiç uyuyamıyor karnı sürekli gurul gurul emerken bile çok ses geliyor uykuya dalıyor ama ağlayarak uyanıyoruz
Ozlemlinaipek MinnakAras karnı gurulduyosa üsütmüs olabilir ev sürekli 24 derecedeydi kendim bile usüyodum gaz tavan yapmisti meger cocuk üsüyormus 26 derece yaptim rahatladi sozde 22 24 olcwk diyorlar anlamiyorum ben mi yanlis yapiyorum
1adana MinnakAras kiraz çekirdeği kullanıyorum benim bebekte 48 günlük çok gazı var pek onun faydasını görmedim nurse harveys damla ve bio gaiyya damla kullanıyorum biraz olsun faydası oluyor gibi