aselliyam23 Kızlar bebeğim 5 aylık oldu son 3 4 gündür mamayı reddediyor diliyle ittriyor büf büf yapıp tükürüyor napcagimi şaşırdım ya başına gelen varmı mamayı mi istemiyor artık sizce
Magnolina aselliyam23 Bizimki 7 aylık kesinlikle almıyor 3 farklı mama değiştirdim biberon değiştirdim
GizemAtmc aselliyam23 Bizde 5 ay 20 günlüğüz iki gündür savaş veriyorum asla içmiyor mamasını ama sahiden içmiyor 🥺 Ağlama noktasına geldim artık aç sonuçta, neden olur ne yapmak gerekir çok çaresiz kaldım.
aselliyam23 Snmela Hayir aksine eskiden düzenimiz vardı yiyordu belirli ölçek şimdi onu bile yemiyor reddediyor
aselliyam23 Magnolina nolcak böyle peki ya ek gıdaya mi geçsem die düşünmüyor da değilim sizin ki kaç aylık acaba
Emineg35 aselliyam23 ek gıdada çözüm değil. 7-8 kaşık alıyo sonra kitliyor ağzını. Önceden yoğurtla falan kanardı. Şimdi onu da öğrendi. Açmıyor. İştahsız mı keyfinden mi yapıyor bilmiyorum. Yemeyen bebek her türlü yemiyor. Yiyecek olsa taşı kaynat ver yiyo.
Magnolina aselliyam23 4 aylıkken tadıma başladık 7.5 aylık ne versem katı kaşıkla yiyor ama bu seferde mamayı almıyor o da tehlike bu sefer kabız oluyor o daha kötü
Snmela Kızlar geçici bi süreç panik yapmayın lütfen ek gidaya geçtiğinizde yaşayacaksinz daha sık teklif edin ve ısısında önemli benim bebeğim asla soğuk olduğunda içmezdi tabi bı söylediğim önce içiyorsa şimdi içmiyorsa hep öyleyse dr danışin
GizemAtmc Snmela Suya bile yüzünü ekşitip tüküren bir bebek ek gıda şimdilik hayal 😩 O süreç zaten çok korkutuyor
Kayram64 aselliyam23 diş geliyor olabilir mi bizim de aynı aylarda oldu dediğiniz durum dişler çıkınca normale döndü şu an üstler geliyor yine aynı durum oluşuyor ağzını kilitliyor