tosbikannesiiii kızlar robot süpürgem yatak odamda baza altına giremiyor kenarına sıkışıyor sürekli napabilirim bununla alalakı üstünde yuvarlak şeyi var onada zarar veriyor napabilirim acaba kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim ya
mom55454 tosbikannesiiii mecbur baza altina giremez. Yada bazanin ayaklarimi biseyle yukseltmeniz gerek. Ben bunu dusunerek o tepesindeki sensörlülerden almadim
uygarinannesiyim tosbikannesiiii benimde oturma odasında L koltuğumun altına girmiyordu.Eşimle süpürceğimiz zaman 2 ucuna destek koyuyoruz,bu kapı arkasına çarpasın tahtaları var ya onlardan.Öle kaldırınca koltuğa sıkışmamaya başladı süpürge
Lulemom tosbikannesiiii aynı şey bizde oldu. Üstteki çıkıntısı takılıyordu ortada. Bazanın altı birazcık çökmüştü. Bi süre orayı yasaklı bölge işaretledim. Sonra pis kalıyo ora diye gittim biraz yüksek ayak aldım. Eşim değiştirdi ayaklarını. Şimdş çok rahat girip çıkıyor
Babybloom tosbikannesiiii bazayı temizlik yaparken kaldırma ihtimaliniz varsa kaldırın. Ben takoz koyuyorum koltuklarımın altına girebilmesi için.
ZMK tosbikannesiiii benimki giriyor fakat halıdan dolayı çarpıyodu zor giriyodu bazanın ayaklarının altına idareten küçük kitap koymuştuk
Birmom tosbikannesiiii ayaklarını yükselttik biz kızımın bazasinin kac cm ise onun 2 3 cm yüksek ayağıni alıp değiştirin
Deletedmom5284 anneminde öyleydi bazanın ayaklarını değiştirdi koçtaştan aldı, zaten dönerek çıkıyor ayakları kolayca taktı
tosbikannesiiii benim bitek oraya sıkışıyor giremiyor herşeyim yüksek zaten ama en çokda baza altı tozlanmış oluyor ondan ayak değiştircem sanırım iyi fikirmiş
Annesi23 tosbikannesiiii işte bu sebeple herkese pro almayın diyorum. Üstündeki o çıkıntı çok fena her yere takılıyo arkadaşımda var. Bendeki vacum mop üstünde o kısım yok düz olduğu için her yere giriyo