gulcanemin Arkadaşlar oğlum çok öksürüyor randevu yok özelde doktor yok sağlık ocağı şurup verdi fayda etmio 6 buçuk aylık sarımsak zeytinyağı karisimini ayginn altına sürsem faydası var mi deneyen var mı ?
annecmmm gulcanemin ben denedim çok faydasını gördüm. Göğsüne kekik yağı sürdüm.. bir de udi hindi yağı verdim baya etkili oldu.. çok şükür kurtulduk..
Cilekesh gulcanemin surup ismi nedir? Sarımsak yağı sürebilirsin şahsen ben faydasını görmedim. Oksurugumuze bizim temiz hava iyi geliyordu. Birde Nebulazator almıştık onunda faydası vardı. Gecmis olsun. Epey küçük dikkat edin
geceuyumayanne1 gulcanemin Benim bebeğimde 4 aylık öksuruyor hiriltisi var 2 gundur doktora gittik şurup verdi napcam bilmiyorum sarimsagi yapsamniki
Snmela gulcanemin benim 1 yaşinda canım zararı olur mu bilemedim ama sadece yağını sürdüm sarımsağı değil ve kullanan cok kişi var bana başka biri önermişti ayak altına sürdüm çorabını gıydırdim sabah kadr kaldı
Cilekesh gulcanemin biz ilk 10 aylıkken hasta olduk o zaman antibiyotikte kullandık ve ventolin diye bir ilaç ama bebeğim ilaç içemiyordu o yüzden hava ile verdik ilacı.
gulcanemin geceuyumayanne1 benimde 6 buçuk aylık çoğu arkadaşlar yapin dio akşam surup yatırcam iyi gelir inşallah deneyin sizde abimin kızı 3 aylık yengem denemiş ama zeytinyağı sürün sarımsağı değil iyice karıştırın sonra yagini sürün sifa olsun inşallah