Hatice3443 Merhabalar emzirirken lazer epilasyon uygulatan annler var mı acaba etkisi oluyor mu azalma en azından bilgisi olan paylaşabilir mi
Eymeneylul0 Hatice3443 ben evde kendim yapıyorum baya azalma oldu cok fırsatım olmuyo sadece 2 defa yaptim ona ragmen
bertn Hatice3443 bende pazartesi gidecem özel hastaneye gidecem ilk üç aydan sonra hiçbir sorun olmuyor ve süte de bir etkisi zararı yok ilk üç ay hormonların düzene girmesi için olmuyor Muş
gorkem2211 Eymeneylul0 markası nedir canım bende lazere gitmek istemiyorum evde kendimi yapmak istiyorum bana biblonuzda düşüncelerini söylemen mümkün mü 🙈🙈🤗
Hatice3443 İnternette süt hormonundan dolayı hiçbir etki olmuyo gibi yazılar okudum da teşekkürler cevabınız içi. İnşaallah benimde azalma olur
Bernagkgkz Hatice3443 hayır bir sorun olmayacağını söylediler. 6 aydan büyükse problem olmuyormuş 18 aylık bebeğim
Eymeneylul0 gorkem2211 Philips kullanıyorum canim ben cok memnunum tek sıkıntı dışarda yaptirsan gunu belli oluyo ben iki çocukla gunlerini geciriyorum onun dışında kuzenim de yapiyo ona daha cok etki etti ☺️
gorkem2211 Eymeneylul0 peki atışlar nasıl ne kadar sure gidiyor 🙈malum regl olunca doğum yapınca konuşalım derken tuylerimiz tavan oluyor
Hatice3443 bertn Bebişler söz konusu olunca herşeyi araştırıyoruz ister istemez teşekkür ederim aklımda soru işareti kalmadı 😊inşaallah hemen azalmalar olur