gocebebirbayan Ay23 kullandım canım. Bir çay kaşığı kadar ya da yarım ölçek (2,5 olacak şekilde ). Günde iki defa sabah akşam
Srpslk Ay23 bende cok kullandm bi fayda etmedi hic onla kaka yapmadı onun yanına debridat surup ekledi ondan sonra yaptı 6 aylık olduk 3 aydan beri ilacsız yapmıyor malesef
TheBaby Ay23 Burda bi anne tavsiye etmişti. Doktota sorsum 0-1 yaş arasınada kullanılıuormuş zaten içindede yazıyor. Valla çatur çutur yaptı. Sabah akşam 1 çay kaşığı verdim. Şimdi ek gıdadayız kayısı püresi ile hallediyoruz
gocebebirbayan Ay23 yapıyor canım. Kabzılığı biraz ishale çeviriyor. 9 aylık hala kullanırım kabız olursa
IceLady Ay23 evet cok faydalı oldu. Ek gıdaya gectim kabız olursa tekrar kullanicam. Kaynamıs ılık 1 cay bard suya 1 cay kasıgı kimyon atıp. Dinlendikten sonra 1,2 cay kasıgı gün içine bölüp verıyorum ne gaz ne kabızlık durumu kalmıyor
Srpslk Ay23 prematüre doğdu bağırsaklaro gelişmediği icin maleseF. Bu suruplar damlalar her bebeğe aynı etki etmiyor bize bi kez bile kaka yaptırmadı 5 cc verdçğim halde banamısın demedi debridat bağırsak düzenleyici onu verdiği gün ictiğinde yaptı
Bademmmmmm IceLady Merhaba bende ek gıdaya geçtim bebeğim 7aylik kabızlık başladi 4gun oldu asla kakasını yapmıyor kimyon vermem yapar mı diğer bütün herşeyi denedim 4gun normal mi bı süreçte yoksa hiç kabızlığı olmadı bu güne kadar
Ay23 Srpslk bende dr götürünce şurup istemeyi düşünüyorum fitilden daha masum geliyor 4 gün oldu bugün çok moralim bozuluyor
Srpslk Ay23 bozmayın moralinizi 10günr kdr normal diyorlar bizim 8 gün faşan oldu yapmaynca verdk surubu yinr yapmaynca lavman yaptırdık. Yapar inş